Fuldautomatisk plukning til fleksibel butikslevering

Vores innovative Robotic Universal Picker – RUNPICK – er udviklet specielt til dagligvarebranchen, der tager butikslevering til et helt nyt niveau. RUNPICK behandler og palleterer store håndteringsenheder for detailhandel helt automatisk.

Der er mange udfordringer i dagligvarehandlen: Forbrugernes indkøbsadfærd ændrer sig konstant i takt med, at udvalget af varer, emballagetyper og størrelser vokser. Aspekter såsom den fysiske belastning af medarbejdere, der udfører manuel plukning, og mangel på arbejdskraft må heller ikke undervurderes. Og med stigende krav til kvalitet, effektivitet og kapacitet til butiksleveringer har hver butik forskellige ordremængder og ordrefrekvenser.

Vores nye RUNPICK-system, der er en forkortelse af Robotic Universal Picker, løser følgende udfordringer:

Kortere leveringsintervaller og hurtigere bestilling

Forskellige butiksstrukturer

Mangel på arbejdskraft og fysisk belastning

Automatiserede systemer til butiksvenlig levering

RUNPICK er et system, som er designet specifikt til fødevareindustrien. Det behandler hele spektret af dagligvarer helt automatisk. Robotten plukker og palleterer store håndteringsenheder med friske og hyldestabile varer til hurtig, mellemlang og langsom levering. RUNPICK sammensætter blandede paller og rullecontainere og er velegnet til butikker med forskellige strukturer.

Højere kapacitet takket være multipluk

Med RUNPICK sætter vi nye standarder for levering til butikker. Robottens største fordel i forhold til eksisterende systemer er dens betydeligt øgede kapacitet: Systemet håndterer en række forskellige emballagetyper og behandler dem med multipluk. Inden for en enkelt bevægelsescyklus indsætter robotten flere emner samtidig og opbygger dermed et blandet lager på løfteanordningen ved at kombinere emnerne på en smart måde.

Produktgruppernes multipluk kan omfatte de samme håndteringsenheder eller forskellige enhedstyper. RUNPICK kan placere flere håndteringsenheder på løfteanordningen samtidig.

Butiksspecifik plukning

De butikker, der modtager varerne, varierer i størrelse, placering og layout. For at medarbejderne kan fylde hylderne så hurtigt som muligt, spiller følgende kriterier en afgørende rolle i automatiseret håndtering af dagligvarer:

 • Butiksvenlig levering
 • Kundespecifik rækkefølge af varer
 • Emballageparametre

RUNPICK opfylder alt dette med sin intelligente emballagealgoritme, valgbare plukkriterier og evne til at pakke forskellige typer emballageenheder. På denne måde skaber systemet ordrepaller, der er perfekt skræddersyet til hver butik.

OSR Shuttle™ Evo

Smart kombination af teknologier til fødevareindustrien

Softwaren og samspillet mellem alle komponenterne er nøglen i denne løsning. Håndteringsenhederne opbevares centralt i OSR Shuttle™ Evo-lagerløsningen og downloades i perfekt rækkefølge. Det optimale stablingsmønster beregnes på forhånd for at sikre, at varerne transporteres til robotten i den rigtige rækkefølge til stabling. Takket være KiSoft Pack Master, vores software til beregning af emballageparametre, ved RUNPICK præcis, hvor hvert emne skal placeres på pallen eller i rullebeholderen, så der også bliver en optimal rækkefølge for hver butik. Det sparer tid, arbejdskraft og penge for forhandleren.

Det skalerbare og modulære system er fleksibelt tilpasset fremtidig vækst og skiftende markedskrav.

Se, hvordan vores KiSoft Pack Master fungerer:

Det første RUNPICK-system starter i sommeren 2021

Det første distributionscenter med vores RUNPICK-løsning vil blive taget i brug i USA til sommer. Til testformål installerede vi et komplet system i vores egne lokaler i Leoben i Østrig – det samme, som vi bygger til vores kunde i USA. Systemet i Leoben er allerede oppe at køre. Teknisk set tester vi originalen for at finde potentiale for optimering på forhånd og være forberedt på opstarten på den bedst mulige måde.

RUNPICK opsummeret:

 • Levering til butikker
 • Fuld sagsplukning
 • Plukning af flere varer
 • Håndterer produkterne forsigtigt
 • Forbedrer plukkvaliteten
 • Til hurtige, mellemlange og langsomme leveringer
 • Tillader hurtig overgang til løfteanordning
 • Integreret kvalitetskontrol
 • Retter fejl automatisk

Mere fra...

19.12.2023KNAPP A/S

Sponseret

BESTSELLERS NYE LOGISTIKCENTER BLIVER ET AF DE MEST EFFEKTIVE OG AUTOMATISEREDE I EUROPA

05.09.2023KNAPP A/S

Sponseret

Innovation og stabilitet skaber resultater for KNAPP

03.07.2023KNAPP A/S

Sponseret

FTZ’s logistikanlæg sætter nye standarder på tre fronter

10.04.2023KNAPP A/S

Sponseret

Gør zero touch fulfillment til virkelighed med robotteknologi fra KNAPP

23.01.2023KNAPP A/S

Sponseret

Ekstra forstærkning til dit lager

04.11.2022KNAPP A/S

Sponseret

Logistikgigant med stor vækst åbner nyt kontor i Danmark