Gør som andre: Byg produktions teknologi oven på dit ERP system

Et ERP system er ofte ikke nok når man skal optimere sin forretning, med udgangspunkt i produktionen. Her må man skele til mere avancerede teknologier. Her er et bud på hvordan man optimerer produktionsplanerne med de samlede omkostninger for øje.

Produktionsplanlægning.

Når man arbejder med produktionsplaner, vil man gerne maksimere outputtet og minimere leveringstiderne. Hvordan er det at man samtidig optimerer produktionsplanerne med de samlede omkostninger for øje?

Plan, cost, optimize er et stykke software, men samtidig også en konceptuel tilgang, som giver brugeren mulighed for at simulere ændringer i efterspørgselsmix og volumen. I det nuværende dynamiske forretningsmiljø står Supply Chain over for stadig hyppigere og uforudsigelige begivenheder:

For at kunne håndtere uforudsete forstyrrelser er det vigtigt, at man som Supply Chain leder hurtigt kan tage strategiske beslutninger for at afgøre, om produktionen skal jage efterspørgsel (og dermed øgede kapacitetsomkostninger) holde kapaciteen på det nuværende niveau eller og producere op (med uundgåelige øgede lageromkostninger).

Da efterspørgselsvariabilitet hurtigt gør planer forældede, så kan "plan, cost, optimize" være en hurtig og efektiv måde at respondere på. 

Se eller gense dette webinar hvor vi har sat fokus på konceptet.

Mere fra...

07.11.2023Optilon Danmark

Sponseret

Har dit lager et skjult potentiale, der kan realiseres ved intelligent planlægning af forsyningskæden?

22.05.2023Optilon Danmark

Sponseret

Supply chain - ny betydning på ledelsesniveau

21.05.2023Optilon Danmark

Sponseret

Supply chain – ny betydning på ledelsesniveau

08.09.2022Optilon Danmark

Sponseret

Vær med idag klokken 13-16.30 - Årets vigtigste Supply Chain konference

18.08.2022Optilon Danmark

Sponseret

Har i en plan for Cybersecurity i Supply Chain?

08.08.2022Optilon Danmark

Sponseret

Re-imagine the Supply Chain: Konference 8. September