Gottlieb+Partners udvider med tung brancheprofil

Endnu en tung profil inden for erhvervsejendomme finder vej til Gottlieb+Partners. Jeff Henriksen kommer med ca. 30 års erfaring fra bl.a. Sadolin & Albæk, EDC Erhverv Poul Erik Bech og Danske Erhvervs Mæglere A/S.

Jeff Henriksen er ny ejendomsstrateg hos Gottlieb+Partners A/S.

Jeff Henriksen er ny ejendomsstrateg hos Gottlieb+Partners A/S og er ansat til at udvikle optimale ejendomsløsninger til virksomheder, kommuner, institutioner og investorer.

Med ca. 30 års erfaring med udlejning, salg og rådgivning om erhvervsejendomme og flere ledende stillinger er Jeff Henriksen et stærkt bidrag til det voksende team af ejendomsstrateger, der er ansat hos Gottlieb+Partners.

”Jeff er et scoop for os. Han har erfaringen, en stor viden, er anerkendt og respekteret – og så kan han levere de gode resultater. Han har beskæftiget sig med salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder gennem en årrække, så han er et aktiv at få over på vores hold”, siger Thomas Gottlieb, partner i virksomheden.

Efterspørgsel efter den gode ejendomsstrategi

Gottlieb+Partners A/S blev startet i december 2017 af Thomas Gottlieb og Peter Goth Engel. Allerede inden for det første halve år af virksomhedens levetid har man udvidet med ansættelse af flere ejendomsstrateger, fordi man oplever en stor efterspørgsel efter professionel og strategisk ejendomsrådgivning.

Senest har man hjulpet et større pensions- og forsikringsselskab i mål med en aftale for deres nye domicil.

”Vores netværk, der er opbygget igennem mange år i branchen, er en af vores største fordele. Vi kan udvælge og sammensætte den rigtige gruppe af mennesker omkring en ejendomshandel, og ind imellem se nogle muligheder og et potentiale, som andre måske ikke lige har set eller tænkt over”, tilføjer Thomas Gottlieb.

03.07.2018Gottlieb + Partners A/S

Sponseret

Gottlieb+Partners udvider med tung brancheprofil

02.05.2018Gottlieb + Partners A/S

Sponseret

Melsted Badehotel på nye hænder

13.04.2018Gottlieb + Partners A/S

Sponseret

Ny ejendomsstrateg hos Gottlieb+Partners A/S

13.02.2018Gottlieb + Partners A/S

Sponseret

Optimalt afkast til logistikvirksomheder