Håndtering af ruller

Flytter I på ruller fra A til B? Forsøger I være effektive i jeres håndtering af ruller, ved at løfte uden løfteudstyr? Det er anstrengende arbejde i længden.

12.08.2021

Sponseret

Tawi

Kundecase: Ubesværet håndtering af ruller, hver dag hos SCA, Sverige

Ruller er vanskelige at løfte og transportere pga. deres form, de er ofte tunge, store og uhåndterlige. Gentagne løft af ruller kan betyde stor belastning på ryg, knæ og skuldre. Sikkerhed og ergonomi er vigtige aspekter på en arbejdsplads, og brug af korrekt løfteudstyr kan øge begge dele betydeligt.

TAWI fremstiller løfteløsninger, der er specielt designet til at opnå en optimal kombination af effektivitet, sikkerhed og ergonomi. Med en løftevogn fra TAWI kan medarbejderen hente en rulle lodret fra en palle, vippe den til en vandret position og flytte rullen fra A til B, uden problemer.

Hvis du har brug for at flytte ruller over store områder i dine lokaler eller håndtere samme type ruller flere steder, er en TAWI løftevogn en rigtig god løsning. Vognen er let at skubbe og dreje, lille nok til at passere igennem smalle passager og døre, men alligevel stærk nok til at håndtere ruller op til 250 kg.

SCA i Sverige er én af vores mange kunder, som oplever store fordele ved brugen af TAWI’s løftevogne i deres produktion. Her håndteres mange store og uhåndterlige ruller hver dag. SCA søgte en løsning, som skulle minimere belastningen på medarbejdernes ryg, skuldre og knæ. Ved at investere i seks løftevogne fra TAWI er det muligt for medarbejderne at afhente ruller både lodret og vandret, transportere rullerne og montere dem i maskiner med en øget hastighed samt en minimal indsats.

Klik her for at læse mere om TAWI’s løfteløsninger til håndtering af ruller og kontakt os for et besøg.

12.08.2021Tawi

Sponseret

Håndtering af ruller

20.05.2021Tawi

Sponseret

Løft sikkert, selv i sensitive og krævende miljøer

18.03.2021Tawi

Sponseret

Når du skal løfte og vippe træplader, er vakuum vejen at gå

03.03.2021Tawi

Sponseret

Webinar: Løft, læs og levér! - Øg produktiviteten indenfor logistik

25.02.2021Tawi

Sponseret

Løft, læs og levér! Produktiviteten i logistikflowet fordobles

27.11.2020Tawi

Sponseret

Løft, flyt og pak i én arbejdsgang