Hans Schourup udfordrer Amazon-effekten med nyt strategisk partnerskab

Sammen med ny strategisk partner vil Hans Schourup styrke danske virksomheders muligheder for at imødegå deres kunders konstant stigende forventninger til hurtigere og billigere levering.

Hans Schourup er Certified Solution Provider og partner med amerikanske Fetch Robotics, Silicon Valley..

Udviklingen sker med Amazon i front, som nu har implementeret mere end 50.000 robotter på sine globale distributionscentre. Det tvinger danske virksomheder til at kigge i retningen af automation for at følge med konkurrenterne.

De hurtigste vinder kampen om kunderne

I mange danske virksomheder stiller ledelsen sig selv det samme spørgsmål:
Hvordan forbereder vi os, så vi står stærkest i konkurrencen med bl.a. Amazon og andre større spillere, der er i fuld gang med at udnytte mulighederne i industri 4.0?

Det handler især om hastighed og fleksibilitet: Når kunderne forventer levering indenfor få timer i stedet for få dage, stiger virksomhedernes behov kraftigt for at ekspedere endnu flere ordrer i timen, uden fejl. Amazon leverer fx ordrer til kunderne på få timer, og den hastighed skal danske virksomheder som minimum matche, og gerne overgå. I produktionen stiger kravene til et fleksibelt flow af materialer, fordi tendensen går mod produktion i små mængder fordelt på et større mix af produkter.

”Vejen til at ekspedere flere ordrer i timen og hurtigere levering går via automatiserede lagerløsninger som selvstyrende lagerrobotter. De kaldes også cobots, fordi de arbejder sammen med lagerpersonalet” siger Troels H. Jensen, adm. direktør i Hans Schourup.

Fetch! Bringer varen til lagermedarbejderen

På et manuelt styret lager er der ofte store muligheder for at udnytte lagermedarbejderens tid mere effektivt. Medarbejderne har mange ineffektive transportmomenter, når de plukker varer fra hele lageret til produktionen eller bestillingerne i webshoppen.

En selvstyrende lagerrobot overtager den interne transport af varerne, og lagermedarbejderne kan koncentrere sig om at finde den rigtige vare, i det rigtige antal. Det frigør tid hos den enkelte medarbejder til at plukke varer og ekspedere endnu flere ordrer på den samme tid.

Troels H. Jensen har det seneste år besøgt messer i både Asien og USA for at kulegrave mulighederne for samarbejde med forskellige leverandører af selvstyrende, mobile robotter. Valget faldt på Fetch Robotics fra USA.

”Vi har valgt at indgå samarbejde med Fetch Robotics, fordi de har markedets stærkeste sortiment af selvstyrende lagerrobotter. Fetch har branchens eneste rent cloudbaserede system, som er årsagen til, at robotten på få timer kan sættes i drift på et manuelt styret lager, og øge produktiviteten markant fra første dag.”

Fetch robotterne er nemme og intuitive at styre, og det tager kun få minutter at tildele den enkelte robot nye opgaver og fjerne andre. Og sekundet efter har den cloudbaserede software sørget for at sende ændringer ud til robotten.

Sæt robotterne i spil uden massive investeringer

Det skal økonomisk overskueligt for flere danske virksomheder at komme i gang med at bruge selvstyrende lagerrobotter. Derfor tilbyder Hans Schourup Fetch robotterne som RaaS – Robot as a Service:

”Når vi tilbyder Fetch robotterne via konceptet ’Robot as a Service’ lejer virksomheden robotten af os og det sænker både startomkostninger og risiko væsentligt. Det gør beslutningen om at komme i gang med lagerrobotter langt mere overskuelig for virksomheden.”

Se mulighederne med de autonome mobile cobots her

 

Mere fra...

29.11.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Pakkelinjer med fuldautomatisk sortering hos Søstrene Grene

10.11.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Modula lagerautomat til varer med lav omsætningshastighed

26.10.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Innovativt Automationsprojekt til Sygehuset i Køge

20.09.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Kom og få en snak om automatisering

26.02.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Autonome mobile robotter: Sådan fungerer de og sådan kan de blive en del af dit lager

19.01.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Automatisering kan bane vejen for bæredygtig lagerdrift