Har I brug for en sikkerhedsrådgiver?

Vidste du, at der er krav om, at din virksomhed har en sikkerhedsrådgiver tilknyttet, hvis I udfylder transportdokumenter, mærker, emballerer, læsser, aflæsser, sender eller transporterer farligt gods over den såkaldte “frimængde” (over 1.000 farepoints)?

Hvis I er underlagt dette krav, kan I vælge at uddanne en eller flere medarbejdere til at varetage opgaven eller I kan vælge en ekstern sikkerhedsrådgiver.

Er du i tvivl om, hvorvidt der er behov for en intern eller ekstern sikkerhedsrådgiver eller har du spørgsmål til transport af farligt gods, er du velkommen til at udfylde formularen for en uforpligtende snak.

”Udfyld formularen”

Tag testen her

Bureau Veritas har mange års erfaring med at være ekstern sikkerhedsrådgiver for store som små virksomheder. Ligeledes har vores kompetente undervisere solid erfaring med at forberede de personer, der skal fungere som interne sikkerhedsrådgivere og som derfor skal op til Beredskabsstyrelsens grundlæggende sikkerhedsrådgivereksamen, på vores åbne kurser.

Mød en sikkerhedsrådgiver
Camilla Jeannett Dahl er en af vores sikkerhedsrådgivere og har flere års erfaring som sikkerhedsrådgiver og farligt gods-underviser hos Bureau Veritas.

Har du nogle spørgsmål?
Camilla er, sammen med resten af farlig gods-teamet, klar til at hjælpe jer med de udfordringer og opgaver, I måtte stå over for. Du kan komme i direkte kontakt med Camilla på camilla-jeannett.dahl@bureauveritas.com.

Mere fra...

27.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Forstå de nye ISO-krav om klimaændringer

15.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

07.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

06.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Få indblik i fordelene ved en ISO 27001 certificering

03.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

26.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Show your commitment to Food Safety with FSSC 22000 version 6