Hennig-Olsen Is udvider samarbejdet med RELEX til også at inkludere S&OP og avanceret produktionsplanlægning

Hennig-Olsen Is, Nordens ældste isproducent- og distributør, har annonceret udvidelsen af deres partnerskab med RELEX Solutions.

 RELEX har siden 2021, forsynet Hennig-Olsen Is med automatiserede efterspørgselsprognoser og planlægning for deres distributionscenter i Norge. Virksomheden vil udvide brugen af RELEX til at inkludere salgs-og driftsplanlægning (S&OP) samt produktions- og tidsplanlægning. Dette vil ske i et pilotprojekt for at forbedre serviceniveauet og reducere lagerbeholdning, samtidig med at manuelle processer reduceres.

Før RELEX brugte Hennig-Olsen Is regneark for at styre balancen mellem udbud, efterspørgsel og produktionsplanlægning. Dette var et meget tidskrævende arbejde, som krævede mange manuelle input og planlægning. Virksomheden skulle også erstatte et forældet planlægningsværktøj som skulle fases ud.

De havde behov for en avanceret supply chain planlægningsløsning som samtidig nemt kunne integreres i deres ERP-system. Efter at have gennemført det oprindelige implementeringsprojekt med RELEX i 2021, besluttede de at udvide samarbejdet for at effektivisere og automatisere disse processer. Ydermere vil det udvidede samarbejde give Hennig-Oslen Is gennemsigtighed gennem hele forsyningskæden, understøtte en kontinuerlig planlægningsproces og koble strategiske planer og eksekvering sammen. RELEX samarbejdede med sin strategiske partner Delfoi under implementeringen.

”Det succesfulde samarbejde med RELEX gennem hele vores indledende implementeringsprojekt gjorde beslutningen om at udvide samarbejdet meget let” siger Mathias Hennig-Olsen, Supply Chain Manager hos Hennig-Olsen Is. ”RELEX har givet os de avancerede planlægningsmuligheder vi har behov for i en moderne løsning, som nemt kan integreres med vores ERP. Vi er glade for at fortsætte vores samarbejde med RELEX og deres partner Delfoi for at modernisere vores strategiske og operationelle forsyningsplanlægning yderligere.”

”Det har været en fornøjelse at arbejde med teamet på Hennig-Olsen Is. Vi ser frem til at fortsætte vores partnerskab. At udvide samarbejdet til salgs- og driftsplanlægning (S&OP) og produktionsplanlægning var det oplagte næste skridt, siger Michael Gylling, Director of Product, CPG hos RELEX Solutions. ”Vi, i RELEX, og vores partnerne hos Delfoi, er beæret over at have muligheden for at skabe mere værdi for en ledende produktionsvirksomhed.”

Læs hele nyheden her https://www.relexsolutions.com/dk/nyheder/hennig-olsen-is-udvider-samarbejdet-med-relex-til-ogsa-at-inkludere-sop-og-avanceret-produktionsplanlaegning/

Mere fra...

RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

08.01.2024RELEX Solutions

Sponseret

11.12.2023RELEX Solutions

Sponseret

RELEX recognized as a Leader in 2023

16.08.2023RELEX Solutions

Sponseret

Reitan Convenience Sverige udvider deres partnerskab med RELEX for at transformere kampagneplanlægning og -optimering

REMA 1000 Norge vælger RELEX Solutions til at optimere forecasting, replenishment og space i deres butikker

02.02.2023RELEX Solutions

Sponseret

12.01.2023RELEX Solutions

Sponseret

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

13.12.2022RELEX Solutions

Sponseret

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting