IAA Commercial Vehicles: TimoCom introducerer ny strategisk positionering og brandidentitet

Nye IT-løsninger skaber større synlighed og bedre kontakt mellem transportkædens aktører.

TimoCom udstiller på IAA Commercial Vehicles 2018 til september.

Erkrath/Hannover, Tyskland 23.08.2018 – Europas førende IT- og dataspecialist inden for logistik, TimoCom, præsenterer sin nye profil på messen IAA Commercial Vehicles 2018 i Hannover (fra 20-27.09). TimoCom har givet sit brand en gennemgående overhaling og udviklet nye IT-løsninger, der skal skabe større synlighed og bedre kontakt mellem transportkædens aktører.

Digital transformation som ny rutine
"Virtuelle løsninger har for længst indtaget rollen som transportbranchens vækstmotor", fortæller Gunnar Gburek, Company Spokesman hos TimoCom, forud for den førende messe inden for mobilitet, transport og logistik. Mange trin i den logistiske proceskæde er i dag blevet digitaliseret, lige fra den indledende kontakt med en mulig forretningspartner til den senere oprettelse af følgesedlen. "Vi beskæftiger os med det næste udviklingstrin og sætter nye milesten inden for fremtidens logistik, som den kommer til at tage sig i hverdagen. Altså når den digitale transformation ikke længere opfattes som et projekt, men derimod er blevet fast rutine", fortæller Gburek.

For godt to årtier siden slog TimoCom sit navn fast navn i transportbranchen med sin daværende nyudviklede fragtbørs. Siden da har IT-virksomheden fra Erkrath i Tyskland udviklet sig mere og mere i retning af systemudbyder inden for digital styring og afvikling af godstransportopgaver. "Vi baner vejen og understøtter virksomheder, der sammen med TimoCom ønsker at bruge digitaliseringens mange nye muligheder på intelligent, nem og sikker vis", uddyber Gburek.

Nye måder at sammenkoble data- og godsstrømme
Med op til 750.000 daglige internationale kapacitets- og fragttilbud og mere end 100.000 sporbare lastbiler på vejene om dagen, giver TimoCom ikke kun adgang til Europas største fragtbørs, men er i lige så høj grad adgangsporten til et unikt logistiknetværk på tværs af hele branchen.

På IAA (hal 13, stand C29) holder TimoCom holder ikke kun premiere på innovative logistik-applikationer og videreudviklede løsninger, som gør det muligt at forbinde reale og virtuelle verdener gennem data- og godsstrømme på nye måder. Herudover har firmaets logo og samlede visuelle identitet fået en overhaling, og det nye design præsenteres for offentligheden for første gang på messen i Hannover.

25.03.2020TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Sponseret

Som svar på den akutte situation: TIMOCOM udvider adgangen til Europas førende fragtbørs

26.02.2020TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Sponseret

TIMOCOM transportbarometer 4. kvartal 2019: Tyskland viser tegn på svaghed, Italien buldrer afsted

25.02.2020TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Sponseret

TIMOCOM transportbarometer 4. kvartal 2019: Tyskland viser tegn på svaghed, Italien buldrer afsted

07.02.2020TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Sponseret

The future of logistics

12.12.2019TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Sponseret

Digital logistik - next level Med TIMOCOM fra Supply Chain til Supply Flow

23.10.2019TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Sponseret

TIMOCOM vokser internationalt og udbygger sin tilstedeværelse i Polen strategisk