Iceland Post øger antallet effektive leverancer med strategisk ruteplanlægning

Iceland Post øger antallet effektive leverancer med strategisk ruteplanlægning fra Descartes

Iceland Posts distributionsnet når alle hjem og virksomheder på Island. Iceland Post arbejder internationalt med andre posttjenester og partnerorganisationer der transporterer produkter til og fra Island. Dermed skaber de forbindelser med distributionssystemer over hele verden.
Traditionelt foregik en levering på en måde, der var bedst egnet til postoperatøren, ikke for forbrugeren. Med vækst i e-handel og voksende brug af smart-phones er forbrugeren vant til, at være i kontrol og kræve service af højere kvalitet end hvad postoperatøren leverer.
Med Iceland Posts skift fra et postleveringsfirma til et pakkeleveringsfirma var infrastrukturen nødvendig, for at blive forbedret, for at kunne imødekomme både forbrugernes og erhvervskundernes behov.


”Vi bruger Descartes strategiske ruteplanlægningsløsning til at analysere territorier, serviceniveau og daglige ruteplanlægningsprocesser for at udvikle den mest omkostningseffektive leveringsstrategi. Til daglig ruteudførelse bruger vi den skybaserede Descartes Route Planner ™ On-demand-løsning til at optimere statiske og dynamiske ruter, sende optimerede ruter og give en realtid GPS-baseret oversigt over førerbevægelser og leveringsstatus i hele organisationen”, siger Einar Geir Jónsson, Head of business development hos Iceland Post.

”Descartes løsning har løst udfordringerne omkring effektivitetsgevinster. Vi har allerede set op til 10% effektivitetsgevinster, og vi forventer 10% mere. Så op til 20% effektivitetsgevinster. Vi ser at medarbejdernes engagement og deres effektivitet er øget. Og vi ser en reduktion i mistede leverancer”, opsummerede Head of business development hos Iceland Post.

Mere fra...

12.06.2024Descartes

Sponseret

Sanktioner kan være en udfordring for dem, der arbejder med transport og logistik

15.05.2024Descartes

Sponseret

54 % af alle virksomheder inden for supply chain og logistik satser på automatisering

07.05.2024Descartes

Sponseret

Descartes opkøber irsk virksomhed inden for told- og RFID-løsninger

27.02.2024Descartes

Sponseret

3 ud af 4 virksomheder inden for logistik oplever den mærkbare mangel på arbejdskraft

10.01.2024Descartes

Sponseret

Fire tendenser, der vil forme logistik- og transportbranchen i 2024

17.10.2023Descartes

Sponseret

Six ways to improve food & beverage distribution to hospitality outlets