Innovativt Automationsprojekt til Sygehuset i Køge

Dette banebrydende projekt er ved at tage form, og det bringer en helt ny dimension af effektivitet og funktionalitet til sygehusets operationer.

Illustration: Friis & Moltke Architects.

Vi er stolte over at kunne dele et spændende projekt, hvor vi i samarbejde med en professionel konsulentvirksomhed har leveret 6 imponerende lagerautomater til den nye sterilcentral, Sjællands Universitetshospital i Køge, der skal rumme produktionslokaler og lager.

Projektet er vundet i udbud, og byggeriet af sterilcentralen der opføres i to etager med kælder, er forbundet til resten af hospitalet via en tunnel. Sterilcentralen opføres som totalentreprise af G V. L. Entreprise A/S med et areal på 2.500 kvadratmeter og forventes færdigt i 2024.

Vores lagerautomater, der er produceret af Modula, er en integreret del af dette initiativ.
Disse automater er ikke blot automatiske lagerløsninger, de er state-of-the-art teknologi og vil spille en afgørende rolle i at opretholde høj standard inden for steril forsyning på sygehuset.  

Projektet, der omfatter automater i 13,9 meters højde, er en imponerende løsning. Disse automater vil give sygehusets personale nem og hurtig adgang til de sterile forsyninger, der er afgørende for patientplejen. Dette vil bidrage til at reducere tidsspilde og øge effektiviteten på tværs af sygehusets afdelinger. Der er mere end 800 skuffer i de 6 automater, alle af typen Modula VLM MC25. Et andet kendetegn for dette projekt er, at der er adgang til automaterne fra flere etager i bygningen.  

Det er vores mål at sikre, at Sygehuset i Køge har det bedst mulige udstyr og ressourcer til rådighed for at levere den højeste standard af sundhedspleje. Dette projekt er et skridt i den retning, og vi ser frem til at se det tages i brug i 2024.  

Mere fra...

01.05.2024Hans Schourup A/S

Sponseret

Nyt katalog og nye sikkerhedsprodukter fra MPM

29.11.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Pakkelinjer med fuldautomatisk sortering hos Søstrene Grene

10.11.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Modula lagerautomat til varer med lav omsætningshastighed

26.10.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Innovativt Automationsprojekt til Sygehuset i Køge

20.09.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Kom og få en snak om automatisering

26.02.2023Hans Schourup A/S

Sponseret

Autonome mobile robotter: Sådan fungerer de og sådan kan de blive en del af dit lager