Integreret lønsystem til Microsoft Dynamics C5 2014

LESSOR A/S udvider paletten af lønsystemer til Microsoft Dynamics-familien og tilbyder nu Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014. Dermed kan LESSOR A/S imødekomme virksomheder, der bruger Microsoft Dynamics C5 og ønsker et fuldt integreret lønsystem.

LESSOR A/S har i mange år været førende på markedet for lønsystemer til Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics AX. Introduktionen af Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014 er dermed en naturlig udvidelse af LESSORs produktportefølje inden for integrerede løsninger til Microsoft Dynamics.

”Som specialister i løn ønsker vi at tilbyde vores kunder de løsninger, der passer til lige netop deres virksomhed – og udvidelsen med Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014 er en vigtig del af vores strategi for at fastholde positionen som Danmarks førende leverandør af lønfunktionalitet til Microsoft Dynamics. Vores mangeårige samarbejde med Microsoft bygger på et solidt fundament af ekspertise på lønområdet, og vi er stolte af, at vi nu også kan tilbyde et integreret lønmodul til kunder, der anvender Microsoft Dynamics C5 2014,” udtaler Henrik Fich, direktør i LESSOR A/S.

Integrationen mellem LESSOR Payroll og Microsoft Dynamics C5 2014 betyder, at brugeren oplever samme logik og genvejstaster som i de øvrige moduler til Microsoft Dynamics C5 2014. Det giver lettere arbejdsgange og øger effektiviteten. LESSOR A/S leverer og supporterer Payroll til Microsoft Dynamics C5 2014 i samarbejde med en række partnere, hvor kunderne kan få professionel rådgivning om, hvordan Microsoft Dynamics C5 2014 bedst kan opfylde deres specifikke behov.

Om
LESSOR A/S leverer effektive og fleksible IT-løsninger til håndtering af LØN, TID, HR og Vagtplanlægning og har mere end 28.000 kunder i Danmark fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. LESSOR A/S håndterer hver måned lønudbetaling til mere end en halv million danske lønmodtagere.

For yderligere information, kontakt venligst:

Direktør hos LESSOR A/S, Henrik Fich på telefon 48 16 60 00 eller mail hf@lessor.dk.

Integreret lønsystem til Microsoft Dynamics C5 2014

09.10.2013Lessor A/S

Sponseret