Irma – Danmarks ældste dagligvarekæde har fået ny flagskibsbutik i København

Samtidig med at Irma kunne fejre 133 års fødselsdag, har dagligvarekæden fået ny flagskibsbutik ved Østerport station. Med nye tiltag, og ved hjælp af elektroniske hyldeforkanter, viser butikken hvordan fremtidens Irma kommer til at se ud.

Centralt placeret i København og midt i strømmen af passagerer, genåbnede Irma Østerport i august måned under konceptet ”Det Urbane Irma”, der er en del af kædens femårige strategi og som inden udgangen af 2022, skal transformere 45 Irma-butikker fra at være rendyrkede supermarkeder til i højere grad at blive et madhus med tilknyttet supermarked.

Genåbningen af Irma Østerport som madhus sker efter to et halvt års ombygning i forbindelse med etableringen af den nye Østerport Station med Metro. I det nye madhus finder man blandt andet et gadekøkken, hvor leverandører sælger og afprøver nye koncepter. Der er desuden særlige afdelinger for det grønne og det hurtige måltid – og så er elektroniske hyldeforkanter også en del af konceptet.

- Med elektroniske hyldeforkanter kan vi sikre vores kunder opdaterede priser, da prisen på hylden vil være den samme som i kassen. Det er en klar fordel i hverdagen, hvor vi sparer tid på prisændringer, og vi i stedet kan fokusere på at skabe bedre og mere interessante madoplevelser, fortæller butikschef Jørn Larsen.

Skal være med til at bære Irma frem mod 2022

Irma Østerport er den første butik, der udfolder kædens nye koncept fuldt ud. Her finder man også et nyt initiativ, der hedder ’Irmas Food Lab’, som er en pop up take-away, hvor leverandører og food startups kan sælge og afprøve nye koncepter alt efter sæson og tendenser i markedet.

I indretningen af den nye flagskibsbutik har man desuden taget højde for, at tiden er knap hos de travle besøgende og har derfor sørget for, at madindkøb ikke behøver at tage lang tid. Indretningen er nemlig lavet således, at den er opdelt i en food hall og et supermarked. I food hallen har Irma fokus på to go madoplevelser, hvor et særligt kendetegn er en ny specialafdeling for det grønne måltid, der er målrettet storbyens vegetarer, veganere og fleksitarer.

 

Irma er Danmarks ældste dagligvarekæde og det andet ældste supermarked i Europa. Den første Irma butik så dagens lys i 1886 og lige siden begyndelsen har Irma stået for madglæde, kvalitet og ansvarlighed. I dag har Irma 70 butikker på Sjælland.


Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter – primært til detail-, lager & logistik branchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 100 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

04.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Tættere på kunderne med digitale prisskilte

03.06.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Erfaren cykelforhandler har succes med digitale prisskilte

30.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

24/7 ubemandede butikker vinder frem med digitale prisskilte

29.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cycle Sport Silkeborg optimerer kundeoplevelsen med digitale prisskilte

21.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Effektiv lagerstyring med Delfi Technologies på NORMALS nye topmoderne 78.000 m2 logistikcenter

13.05.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Cube Store – Radsport Bert drager fordel af digitale prisskilte