JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting

RELEX Solutions' avancerede AI- & machine learning-funktioner understøtter JYSKs stadig mere komplekse kort- og langsigtede demand forecasts, i deres vækst fra 3.200 til 5.000 butikker.

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting .

JYSK, en international boligkæde, etableret i Danmark og den tredjestørste detailhandler i Europa, vil samarbejde med RELEX Solutions, leverandør af samlede supply chain og retail planning løsninger, for at styrke demand forecasting for deres globale distributionscentre. JYSK driver mere end 3.200 butikker i 48 lande og leverer varer fra 10 distributionscentre i hele Europa. Ambitionen for JYSK er at vokse til mindst 5.000 butikker. 

Demand forecasting er kritisk i den globale detailindustri for boligindretning. For at holde trit med hurtige ændringer i tendenser og sæsonudsving, er nøjagtig og automatiseret demand forecasting afgørende for de overordnede mål om, at forbedre effektiviteten og bæredygtigheden samt reducere energiforbruget og spild, samtidig med at kundeoplevelsen forbedres. 

RELEX' løsning er drevet af AI & machine learning og vil give nøjagtige demand forecasts for distributionscentre, der servicerer fysiske butikker, onlinesalg og B2B. 

JYSK køber varer fra et bredt netværk af leverandører, som hver især opererer med stor variation i leveringstider. Som en ekstra udfordring er det meste af JYSKs salg kampagnedrevet og sæsonbetonet. RELEX-løsningen vil hjælpe JYSK med at håndtere og forbedre resultaterne af deres stadig mere komplekse kort- og langsigtede demand forecasts. 

”Efter en omhyggelig udvælgelsesproces blev RELEX valgt på grund af løsningens fleksibilitet, som gør det muligt for JYSK at have fuld kontrol over processen, samtidig med at de drager fordel af forecast-forbedringer ved hjælp af state-of-the-art AI & machine learning,” siger Heine Sort, Flow of Goods Director hos JYSK. ”RELEX er den optimale partner til yderligere at forbedre vores demand forecast-nøjagtighed og planlægningsprocesser. Det er nødvendigt for at understøtte vores fremtidige vækstambitioner og muliggøre vores primære mål om at give vores kunder en god oplevelse." 

"Vores partnerskab med RELEX er et godt bevis på JYSKs vilje til at forny IT-landskabet med de bedste løsninger, hvor moderne brugergrænseflader, avanceret forecasting og tilpasningsevne er i højsædet. Vi har været meget imponerede over deres kundefokus. RELEX forstår vores forretningsbehov og krav, og vi ser frem til at få udbytte af RELEX' omfattende erfaring på markedet," udtaler Keld Marott, CIO hos JYSK. 

"Vi er meget begejstrede for at byde JYSK velkommen som partner i vores voksende globale fællesskab af boligkædekunder. Vi er beærede over den tillid, JYSK har vist os, og vi er glade for, at de kan drage fordel af den målbare værdi og støtte, vi leverer, mens de fortsætter deres ambitiøse vækstrejse," lyder det fra Stefano Scandelli, Senior VP Sales EMEA hos RELEX Solutions. 

Læs mere om RELEX

Mere fra...

RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

08.01.2024RELEX Solutions

Sponseret

11.12.2023RELEX Solutions

Sponseret

RELEX recognized as a Leader in 2023

16.08.2023RELEX Solutions

Sponseret

Reitan Convenience Sverige udvider deres partnerskab med RELEX for at transformere kampagneplanlægning og -optimering

REMA 1000 Norge vælger RELEX Solutions til at optimere forecasting, replenishment og space i deres butikker

02.02.2023RELEX Solutions

Sponseret

12.01.2023RELEX Solutions

Sponseret

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

13.12.2022RELEX Solutions

Sponseret

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting