Kamstrup er nu gået live med IFS Applications i alle lande og divisioner

Kamstrup er nu live med IFS Applications i alle lande og divisioner. Dermed benytter man nu IFS Applications på tværs af hele virksomheden og er i mål med den implementeringsrejse, som har strakt sig over de seneste to år.

For Curit og Kamstrups IT-afdeling og forretningsenheder sluttede 2021 med stor travlhed.

D. 1. november gik Kamstrup nemlig live med IFS i yderligere to divisioner, Kamstrup Water og Kamstrup Heat/Cooling, således at man nu på tværs af hele virksomheden bruger IFS som ERP-system.

Inge Louring, Supply Chain Konsulent ved Curit, kommenterer: ”Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med så mange professionelle og kompetente medarbejdere. Deres måde at håndtere problemstillinger og videreudvikle på løsningerne, så de svarer til forretningsbehovet, har været fantastisk inspirerende.”

Projektet er forløbet over to år med over 50 projektdeltagere, der alle har været meget kompetente, professionelle og engagerede.

Casper Gjørup, Enterprise Systems Manager ved Kamstrup, fortæller: ”Vi er stadig i en stabiliseringsperiode med IFS implementeringen, hvor nye processer og tekniske løsninger skal optimeres og stabiliseres. Set fra 10.000 fod er implementeringen gået rigtig godt, og vi har været tilfredse med supporten fra Curit og IFS. Vi har nu en ERP løsning, der kan skaleres og understøtte forretningen mange år frem”.

I tiden fremover vil Curit og Kamstrup fortsætte det tætte samarbejde gennem driftssupport og videreudvikling, således at løsningen udvikler sig i takt med Kamstrups forretningsbehov.

Læs mere om Kamstrup her: https://www.kamstrup.com/da-dk

15.08.2022Curit ApS

Sponseret

Hvordan holder du styr på dine kunderelationer?

28.07.2022Curit ApS

Sponseret

Mange behov indfriet i ét system

25.04.2022Curit ApS

Sponseret

HR – Del 3 – Strategisk HR er motoren under forretningsmålene

17.03.2022Curit ApS

Sponseret

Nyt samarbejde mellem Grafisk Maskinfabrik og Curit

16.03.2022Curit ApS

Sponseret

HR – Del 2 – Arbejd proaktivt med jeres kompetencekraft i IFS Cloud

10.02.2022Curit ApS

Sponseret

Tema HR – MUS-samtalen (Del 1)