Kiilto udvider partnerskabet med RELEX for at integrere CPG Supply Chain

Den finske familieejede virksomhed Kiilto udvider det mangeårige partnerskab med RELEX

Kiilto, en finsk familieejet producent af industrielle løsninger indenfor bl.a. personlig hygiejne og professionel rengøring, har udvidet sit langvarige partnerskab med RELEX Solutions, der leverer samlede planlægningsløsninger til supply chain og detailbranchen, for at forbedre lagerniveauer og leveringsnøjagtighed på tværs af sine fire primære brands. 

Ud over efterspørgselsprognoser vil RELEX nu hjælpe Kiilto med et større udbud af løsninger, herunder automatiseret genopfyldning til integreret planlægning af virksomhedens 10 lagre, der servicerer Finland, Sverige, Norge, Danmark, Polen og Baltikum. Ved at udvide deres brug af RELEX vil Kiilto opnå betydelige reduktioner i lagerbeholdningerne og opretholde en høj leveringsnøjagtighed. 

RELEX har forsynet Kiilto med automatiserede prognoseløsninger siden 2010. Kiilto vedligeholder ca. 16.000 varenumre på tværs af sine fire primære forretningsområder, herunder byggeri, industrielle klæbemidler og brandsikring, professionel hygiejne og forbrugsvarer. For nylig indså virksomheden behovet for en mere gennemsigtig og samlet planlægningssoftware til brug på tværs af hele sin gruppe og forsyningskæde. Kiilto var imponeret over deres tidligere erfaring med RELEX’ løsning og var overbevist om RELEX’ evne til at imødekomme virksomhedens skiftende salgs- og driftsbehov.   

Som en voksende, familieejet virksomhed med distributionscentre i hele Nordeuropa havde vi brug for at forene hele vores supply chain. Vores tidligere processer var afhængige af decentrale værktøjer, der gav begrænset gennemsigtighed i vores supply chain og førte til høje lagerniveauer. Med RELEX har vi én software til optimering af supply chain, der tjener og driver resultater for hele vores gruppe,” forklarer Pia Kakko, Supply Chain Director hos Kiilto

“Vi er glade for at udvide vores partnerskab med Kiilto. CPG-virksomheder som Kiilto, der opererer inden for et meget komplekst forretningsmiljø, vil nu være i stand til at se de håndgribelige fordele ved en mere integreret supply chain, herunder forbedret ordrenøjagtighed og omkostningsbesparelser fra reducerede lagerniveauer. RELEX vil være i stand til at forbinde Kiiltos forretningsdrift og supply chain processer og hjælpe med at afbøde mange af de udfordringer, som virksomheder står over for i dag,” siger Michael Gylling, Director of Product, CPG for RELEX. 

Vil du vide om optimering af din supply chain så klik her og lær mere om vores planlægningsløsninger til CPG virksomheder

Læs den originale artikel her 

Mere fra...

RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

08.01.2024RELEX Solutions

Sponseret

11.12.2023RELEX Solutions

Sponseret

RELEX recognized as a Leader in 2023

16.08.2023RELEX Solutions

Sponseret

Reitan Convenience Sverige udvider deres partnerskab med RELEX for at transformere kampagneplanlægning og -optimering

REMA 1000 Norge vælger RELEX Solutions til at optimere forecasting, replenishment og space i deres butikker

02.02.2023RELEX Solutions

Sponseret

12.01.2023RELEX Solutions

Sponseret

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

13.12.2022RELEX Solutions

Sponseret

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting