Konstruktør fejrer 10 års jubilæum hos PALOMAT®

Konstruktør, Thomas Lind Gadegaard kan fejre sit 10 års jubilæum hos PALOMAT®, den nordjyske producent af pallemagasiner. Han har uden tvivl sat sit præg på det pallemagasin, som i dag er det førende brand worldwide indenfor branchen.

25.10.2017

Sponseret

Annette N. Andersen, PALOMAT

Erfaren spiller på markedet

Pallemagasinet PALOMAT® kan i år fejre sit 25 års jubilæum, og er en erfaren spiller på markedet indenfor automatisk pallehåndtering. Med fokus på at være en innovativ producent og følge markedets udvikling og krav er det en styrke at have medarbejdere med stor erfaring og know-how. Her er Thomas én af de erfarne i afdelingen;

”Markedet har ændret sig meget på de sidste 10 år. Størstedelen af vores kunder køber stadig PALOMATer til håndtering af europaller. Men vi oplever en stigende efterspørgsel på pallemagasiner, som er tilpasset den enkelte kundes palle og arbejdsgang. Samtidig har markedet øget fokus på sikkerheden ved brugen af et produkt, hvor vi konstant skal sikre os, at vores maskiner lever op til det gældende maskindirektiv. Det er fedt at være en del af den udvikling og sætte mit præg på vores produkt. Det er også det, der gør jobbet spændende”, fortæller Thomas Lind Gadegaard, Konstruktør og 10 års jubilar hos PALOMAT®.

Fra 7 til 17 medarbejdere

Da Thomas startede i 2007 var der blot 7 medarbejdere ansat. I dag består afdelingen af i alt 17 medarbejdere fordelt på salg, marketing, konstruktion og produktion. I de sidste 8 måneder er der blevet ansat ikke mindre end 4 nye medarbejdere. Area Manager, Majbritt Svane er ikke et sekund i tvivl om, at det er en fordel at have erfarne medarbejdere som Thomas i afdelingen;

”En mangeårige medarbejder som Thomas har en masse erfaring, som de nye i teamet kan lære af, og de kan spørge ham til råds. Vi sikrer en god oplæring og en god start for de nyansatte. Vi er glade for at have Thomas på holdet og ser frem til 10 år mere”, afslutter Area Manager hos PALOMAT®, Majbritt Svane med et smil på læben.

Mere fra...

15.03.2024PALOMAT

Sponseret

PALOMAT® er klar til LogiMAT 2024

26.02.2024PALOMAT

Sponseret

Salgssucces: PALOMAT® præsterer 10% over budget og trodser tenden-ser

16.10.2023PALOMAT

Sponseret

Produktnyhed: PALOMAT® Coldstore sikrer effektiv håndtering af paller i -25 grader

16.05.2019PALOMAT

Sponseret

High global demand for Palomat - Staff numbers jump by 40%

25.10.2017PALOMAT

Sponseret

Konstruktør fejrer 10 års jubilæum hos PALOMAT®

20.06.2017PALOMAT

Sponseret

Årets PALOMAT® forhandler øger salget med 82% i Belgien