PALOMAT

Ergonomisk løftehjælpemiddel til fuldautomatisk håndtering af tomme paller - skån dine medarbejdere og øg produktiviteten.

 
Det første pallemagasin, PALOMAT, blev udviklet i 1992, da én af virksomhedens ejere selv led af rygproblemer. Det skabte behovet for en maskine, som kunne håndtere paller i gulvhøjde. Medarbejderne kunne på den måde undgå de tunge løft og den manuelle pallehåndtering. Siden er der blevet udviklet en række grundmodeller med henblik på at effektivisere og forbedre arbejdsmiljøet på arbejdspladser i hele verden.
 
Vi er på forkant med udviklingen inden for effektivisering af produktion, pakkeafdelinger, lagre og forbedringen af arbejdsmiljøet. Vi står selv for udviklingen og produktionen af pallemagasinerne, som skaber orden og effektivitet i de arbejdsmiljøer, hvor der håndteres paller. Produktionen foregår ud fra leanprincippet, der er med til at bibeholde den høje kvalitet.
 
Et godt produkt har gjort os til den foretrukne leverandør af pallemagasiner hos en række nationale samt internationale virksomheder. Vi har produceret mere end 1000 forskellige pallemagasiner til specifikke formål, hvor pallemagasinerne tilpasses virksomheden - vi har produceret mere end 7000 pallemagasiner til levering world wide. Med vores mere end 30 år på markedet har vi omfattende erfaring og ekspertise inden for specialkonstruktioner, og vi rådgiver gerne vores kunder med den rigtige løsning samt optimale placering af PALOMATen i egne omgivelser. 
 
Vi stiller store krav til vores pallemagasiner. Produktion og udvikling bliver udelukkende gennemført på vores fabrik på Mors. Og vi benytter altid markedets bedste leverandører af komponenter. Samtidig lægger vi stor vægt på, at PALOMATen er klar til brug straks efter leveringen hos kunden. Pallemagasinet forlader først vores fabrik, når den er testet efter vores kvalitetskontrol.
 
PALOMAT er en selvstændig virksomhed i BILA A/S. Vi har et tæt samarbejde med alle vores forhandlere, som i dag kan findes i de fleste europæiske lande, USA og Australien.
   

Adresse

Industrivej 10, 7900 Nykøbing Mors,

Telefon

97710044

Besøg site

www.palomat.com

Sociale medier

Kontaktpersoner

Annette N. Andersen

Marketingkoordinator

Majbritt Svane

Area Manager

Tina Clausen

Salgskoordinator

Sara Price Hansen

Marketingkoordinator

Seneste nyt

15.03.2024PALOMAT

Sponseret

PALOMAT® er klar til LogiMAT 2024

Besøg os på LogiMAT og oplev fremtidens pallehåndtering i frostmiljøer på Europas største intralogistiske messe i Stuttgart fra 19.-21. marts.

26.02.2024PALOMAT

Sponseret

Salgssucces: PALOMAT® præsterer 10% over budget og trodser tenden-ser

16.10.2023PALOMAT

Sponseret

Produktnyhed: PALOMAT® Coldstore sikrer effektiv håndtering af paller i -25 grader

16.05.2019PALOMAT

Sponseret

High global demand for Palomat - Staff numbers jump by 40%

25.10.2017PALOMAT

Sponseret

Konstruktør fejrer 10 års jubilæum hos PALOMAT®

20.06.2017PALOMAT

Sponseret

Årets PALOMAT® forhandler øger salget med 82% i Belgien

16.05.2017PALOMAT

Sponseret

Pladsbesparende og effektivt pallemagasin håndterer to palletyper i ét og samme magasin

09.05.2017PALOMAT

Sponseret

Kom og se PALOMAT® på IPAR NAPJAI i Budapest, Ungarn

Temaer som virksomheden deltager i

Artikler virksomheden er nævnt i

05.04.2022SCM.dk

Dansk eksportsucces blev kickstartet af dødsulykke på tyggegummifabrik

08.09.2021SCM.dk

Robotter hjælper Danpo med at forbedre arbejdsmiljø, kapacitet og kvalitet

30.08.2018SCM.dk

DSV-lager: Medarbejdere slipper for manuelle palleløft