Krav til økonomiafdelingen

En bæredygtig strategi for 2015 kræver lige så stor forandring i økonomiafdelingen som i resten af virksomheden...

Forandringer - Mød CC Solutions.

31.10.2014

Sponseret

Mathias Frederiksen, CC Solutions

Hoc CC Solutions sidder vi helt eller devist med vores kunders økonomi - et ansvar som kræver udvikling af personale og kompetencer såvel internt som eksternt. 

Det kræver indsigt i kundernes ønsker og den strategi de arbejder med - men mere end nogen sinde før har vi kunne konstatere, at økonomiafdelingen også har et ansvar for den samlet startegi.

Ved at målrette indsatsen og optimere processerne i økonomiafdelingen i samråd med CC Solutions er værdien og resultatet positivt... vi gør en forskel fordi CC Solutions er danmarks bedste økonomi og bogholderi løsning.

Vores processer skaber reduktion i omkostninger gennem knowhow indenfor business intelligence, større overblik af virksomhedens økonomi kombineret med rådgivning og gratis revision.  

Forandringer indenfor økonomi er ikke en lang og svær proces, vi mener selv det handler og forandringsvillighed og dokumentation for, at det vi siger vi kan også er et reelt billdet af det vi praktiserer.

Denne vision skaber grobund for et fælles samarbejde og resultater som er med til at styrke den samlede strategi for virksomheder indenfor SMV markedet men ligeså hos større virksomheder.

CC Solutions nye reklamefilm i 2014 blev også et billede af vores kunders hverdag.

Vi er stolte over at gøre en forskel for vores kunder og kan se at outsourcing bliver mere accepteret som en god løsning.

31.10.2014CC Solutions

Sponseret

Krav til økonomiafdelingen