Lagerejendom

Præsentabel lagerejendom i attraktivt erhvervsområde i Hillerød. Ejendommen har mange anvendelsesmuligheder og er beliggende få hundrede meter fra forlængelsen af motorvejen mod København samt 3 km. fra Hillerød Centrum.

Lokesvej 7-9, Bygning C.

I nyere ejendom, opført i 2008, udlejes præsentable og veldisponerede kontor-, lager- og produktionslokaler. Der er endvidere mulighed for at leje yderligere 425 m² kontor i naboejendommen, hvortil der er direkte adgang.

Lejmålene er beliggende på Lokesvej, der er en del af det nye erhvervskvarter i Hillerød Vest. Et område, hvor store virksomheder som Plantorama, Biogen, Foss, Novo, Bauhaus og flere af de større bilhuse har valgt at placere sig.

Lokesvej ligger få hundrede meter fra forlængelsen af motorvejen mod København og ca. 3 km. fra Hillerød Centrum. Ejendommen har fra de fleste steder kig ud over den grønne kile, som forbliver ubebygget.

Der er særdeles gode tilkørsels- og parkeringsforhold.

Ejendommen er indrettet med flere gode kontorer af forskellige størrelser, frokoststue, mødelokaler og fine toiletfaciliteter. Desuden regulære lokaler til værksted eller lettere produktion, pt. indrettet til elektronikarbejde med antistatisk gulv.

410 m² højloftet lager med portadgang samt på 1. sal 490 m² pluklager, som kan betjenes med truck og der kan køres med løftevogn.

Et spændende lejemål, der udbydes til en meget attraktiv leje, der nok ikke ses meget billigere for den standard i Hillerød og omegn.

Adresse: Lokesvej 7-9, Bygning C, Hillerød

Årlig leje kr.                 549.500

Etageareal m²             1.471

Sag                             JA4354U1

Kontakt Nybolig Erhverv København A/S på 3364 6500 for mere information eller besøg vores hjemmeside www.nyboligerhverv.dk/hilleroed

03.03.2015Nybolig Erhverv København A/S

Sponseret

Lagerejendom

23.02.2015Nybolig Erhverv København A/S

Sponseret

Lagerejendom

17.02.2015Nybolig Erhverv København A/S

Sponseret

Lagerejendom

10.02.2015Nybolig Erhverv København A/S

Sponseret

Domicilejendom