Langebæk udvider i Sverige: Nyt kontor i centrum af Stockholm

Som en del af sine strategiske bestræbelser i Sverige åbner det skandinaviske konsulentfirma, Langebæk, sit andet svenske kontor ved Langebaek Consulting AB. Det nye kontor har lokation i det centrale Stockholm og åbner officielt pr. den 2. maj 2024.

Langebaek Consulting AB’s CEO, Peter Landenberg. Foto: Langebæk

Udvidelse i et velkendt marked

Langebæk, der er grundlagt i Danmark, etablerede sit første svenske kontor i Västerås tilbage i 2018. Siden efteråret 2022 har den svenske afdeling opereret fra Örebro. Med tilføjelsen af det nye kontor på Vasagatan 7A i Stockholm sigter Langebæk at styrke sin tilstedeværelse og bedre at kunne forsyne kunder og projekter på tværs af Sverige.

Fokus på personale og kunder 

Det nye kontor vil blive ledet af Langebaek Consulting AB’s CEO, Peter Landenberg, og assisteret af Lead Consultant, Magnus Schultz. Peter Landenberg understreger betydningen af denne udvidelse: “I mange år har Langebæk Consulting rådgivet kunder, herunder Lyko, Coop, Axfood, Elgiganten, Ahlsell, Martin & Severa m.fl. Med etableringen af endnu en svensk afdeling kan vi yde endnu bedre support til vores kunder og være tættere på projekter under implementering.”

Innovation inden for logistik og skandinaviske synergier 

Langebæk oplever det voksende logistikmarked og behovet for innovation i virksomhedernes værdikæder. Mens flere virksomheder søger løsninger inden for nye faciliteter, automatisering og processer, har Langebæk til hensigt at fastholde fokus på eksisterende services og samtidig tilbyde muligheder inden for nyere forretningsområder som en del af logistikopsætningen.

Peter Landenberg forklarer: “Udvidelsen til Stockholm er i tråd med Langebæks vision om at styrke synergier på tværs af nationale grænser. Ved at have tilstedeværelse på flere skandinaviske lokationer kan vi bidrage til vores kunders konkurrenceevne og udvikle exceptionelle logistikløsninger.”

Planen inkluderer også yderligere personaleudvidelse på kort sigt. Peter Landenberg afslutter: “I meget nær fremtid vil vi præsentere endnu en rekruttering. Inden årets udgang forventer jeg, at vi har udvidet med endnu flere hænder.”

Lead Consultant, Magnus Schultz. Foto: Langebæk

Mere fra...

01.05.2024Langebæk A/S

Sponseret

Langebæk udvider i Sverige: Nyt kontor i centrum af Stockholm

18.09.2023Langebæk A/S

Sponseret

Langebaek and Optilogic have formed a strategic partnership

31.08.2023Langebæk A/S

Sponseret

Langebæk frigiver sygeplejersketimer og sparer millioner

21.08.2023Langebæk A/S

Sponseret

Herlev Hospital - Logistikken er hospitalets livsnerve

24.01.2023Langebæk A/S

Sponseret

Blue Equity investerer i Langebæk A/S

25.08.2022Langebæk A/S

Sponseret

Langebæk inviterer til reception