Lars kommer med stor erfaring inden for rådgivning og salg

Eksisterende og nye kunder får en kompetent sparringspartner i Bredana Axcites nye Enterprise Sales Manager Lars Pedersen. Lars kombinerer forretningsforståelse og teknisk indsigt i sin rådgivning, hvor målet er gode partnerskaber og langvarige kundeforhold.

Foto: Bredana Axcite

Et kig ned over Lars Pedersens CV fortæller historien om en karriere, der har givet stor erfaring inden for rådgivning og salg af IT-ydelser i konsulentbranchen.  

Som Senior Sales Executive og salgschef har han arbejdet med konsulentydelser, software og hardware til blandt andet enterprise segmentet. 

Lars Pedersen kombinerer forretningsforståelse og teknisk indsigt i kompetent rådgivning, og det har givet basis for et gode løbende partnerskaber og langvarige kunderelationer. 

Han er uddannet datamatiker og startede karrieren inden for B2B handelsvirksomheder med fokus på netværksprodukter fra Cisco.

Herefter var han ni år salgschef hos en Cisco Gold Partner med ansvaret for salget i Vestdanmark og opgaver inden for ledelse, salg, forhandling, teknisk løsningssalg og konceptudvikling. 

Senest har Lars Pedersen arbejdet med salg og rådgivning i et konsulenthus inden for Digital Experience Monitoring og Application Performance Management. 

”ERP er en kritisk applikation, og derfor var ERP altid med i den portefølje, vi målte på. Det var egentlig her, at jeg via performancemålinger fik indsigt i og forståelse af ERP-løsninger og Dynamics 365,” fortæller Lars. 

Han ser frem til at skulle arbejde med ERP løsninger, og sætte fokus på kundens ønsker og behov, og i høj grad at være bindeled mellem salg og leverance, både hos Bredanas eksisterende og fremtidige kunder: 

”Netværk og sikkerhed er ganske vist kritisk men er typisk forankret i IT-afdelingen, hvor ERP har bredere fokus, idet det berører flere afdelinger i organisationen. Det betyder, at jeg nu får med en bredere del af kundens organisation at gøre, siger Lars Pedersen. 

”Det har altid været en stor udfordring at vinde kundernes tillid og blive deres partner på sikkerheds- og netværksløsninger, men det er muligt, hvis man har kompetencerne og leverer en ordentlig og kompetent rådgivning. Jeg antager, at det samme gør sig gældende for ERP løsninger, og den udfordring ser jeg frem til,” siger Lars Pedersen. 

Bredana Axcites fokus på Supply Chain Management ligger godt til højrebenet, for han har blandt andet tidligere beskæftiget sig med virksomheder i enterprise segmentet med logistikmæssig kompleksitet.

Vi glæder os meget til samarbejdet med Lars, og til fortsat at yde kompetent sparring og rådgivning i valget af den rigtige ERP partner indenfor Dynamics 365 Supply Chain Management.

Mere fra...

23.11.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

Opdateringer af Dynamics 365 reduceres fra syv til fire årligt

15.11.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

Lars kommer med stor erfaring inden for rådgivning og salg

13.11.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

IT geares til fornyet vækst i cirkulær succesforretning

31.10.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

Deltagelse i stor ERP-implementering gav Pernille lyst til projektlederrollen

30.10.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

Thomas P. Frantsen fejrer 20 års jubilæum

03.10.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

AI-baseret Dynamics 365 Copilot skal afbøde følger af ændrede indkøbsordrer