Legetøjskæden TOP-TOY vælger RELEX til at optimere sit vareflow

TOP-TOY øger gennemsigtigheden i deres værdikæde for at forbedre tilgængeligheden af varer i butikkerne samtidigt med at have fokus på et effektivt og sundt varelager.

TOP-TOY, den førende detailvirksomhed indenfor legetøj i norden, øger gennemsigtigheden i deres værdikæde for at forbedre tilgængeligheden af varer i butikkerne samtidigt med at have fokus på et effektivt og sundt varelager.

Den nye løsning vil blive leveret af RELEX Solutions, leverandør af detail- og supply chain optimeringsløsninger, med det formål at understøtte TOP-TOYs forecast og genopfyldningsproces på tværs af alle sine butikker og online.

Den københavnske detailhandler har 295 butikker under BR og TOYS"R"US brandet i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Island og Tyskland. TOP-TOY tilbyder et bredt sortiment med mere end 32.000 produkter, hvor de større butikker har omkring 12.000 produkter og de mindre butikker omkring 5.000.

| "Vi ønsker at sikre, at vi kan levere den bedst mulige kundeoplevelse i alle vores butikker." 

"Vi ønsker at sikre, at vi kan levere den bedst mulige kundeoplevelse i alle vores butikker. For at gøre dette skal vi have produkter til rådighed for vores kunder – når de har brug for dem, i hvilken som helst salgskanal,” siger Jens Hansen, TOP-TOY's COO. "For at nå dette mål har vi brug for effektive og præcise forecast for kundernes efterspørgsel, noget vi vil løse ved hjælp af RELEX’s løsninger."

Tidligere var TOP-TOY afhængig af manuelt vedligeholdte parametre for forecast og sikkerhedslager. Den nye løsning vil udnytte alle tilgængelige data til automatisk at kunne levere mere effektive og præcise forecasts for hver butik. Disse forecasts bruges i genopfyldningsprocessen og vil understøtte indkøbsafdelingen, når der aflægges ordrer og håndteres varer på centrallageret. Dette vil give luft til, at personalet får mere tid til kundepleje og øge tilgængeligheden i hver butik, samtidig med at lagerbindingen holdes nede.

"RELEX vil automatisere en stor del af vores planlægningsarbejde, samtidig med at vi får et mere forfinet analyseniveau, så mine kolleger kan fokusere på forretningslogik, håndtere undtagelser og fokusere på vores kunder," siger Hansen.

"Ved at automatisere dit forecast og din ordreproces reducerer du lagerniveauet, minimerer tabt salg og reducerer spild," siger Søren Gram Christensen, RELEX Country Manager, Danmark. "Vi ser frem til at arbejde sammen med TOP-TOY og er sikre på, at vi kan levere både den grad af kontrol og de resultater, som virksomheden håber på."

--

The news was originally posted in English on RELEX website.

Mere fra...

RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

08.01.2024RELEX Solutions

Sponseret

11.12.2023RELEX Solutions

Sponseret

RELEX recognized as a Leader in 2023

16.08.2023RELEX Solutions

Sponseret

Reitan Convenience Sverige udvider deres partnerskab med RELEX for at transformere kampagneplanlægning og -optimering

REMA 1000 Norge vælger RELEX Solutions til at optimere forecasting, replenishment og space i deres butikker

02.02.2023RELEX Solutions

Sponseret

12.01.2023RELEX Solutions

Sponseret

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

13.12.2022RELEX Solutions

Sponseret

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting