Lokalt apotek styrker kundekontakten gennem digitale prisskilte

Fønix Apoteket Uldum, der er en del af A-apoteket, har automatiseret tidskrævende opgaver med digitale prisskilte fra Delfi Technologies for at få mere tid til at pleje kundekontakten og muligheden for at tilbyde personlig service.

Foto: Delfi Technologies

Fønix Apoteket Uldum, der er en del af A-apoteket, har automatiseret tidskrævende opgaver med digitale prisskilte fra Delfi Technologies for at få mere tid til at pleje kundekontakten og muligheden for at tilbyde personlig service.

A-apoteket er en kæde af uafhængige apoteker i Danmark. Et af dem er Fønix Apoteket Uldum, hvor Jeppe Madsen er apoteker. Han sætter stor pris på den nære relation, der opstår mellem kunder og sundhedspersonale i et landdistrikt. Den personlige kontakt og muligheden for at yde individuel rådgivning er af stor betydning for ham og hans team.

En investering i digitale prisskilte fra Delfi Technologies har frigjort tid og gjort det muligt for apoteket at fokusere mere på kundepleje og rådgivning, hvilket er med til at styrke den nære relation til kunderne og skabe en mere tilfredsstillende oplevelse for alle.

Automatisering skaber tid til personlig service

Ved at automatisere processen med opdatering af priser og vareinformation på hylderne har apoteket skabt en mere effektiv arbejdsgang, der frigiver ressourcer til at styrke den personlige service, som kunderne værdsætter højt.

Apoteket kan nu opdatere priser og vareinformationer i realtid, uden behov for manuel indgriben. Dette ikke kun sparer tid, men også reducerer fejl og sikrer, at kunderne altid har adgang til nøjagtige og opdaterede oplysninger.

– Hver 14. dag skal der typisk skiftes rigtig mange prisskilte. Får man det ikke gjort, lige når priserne skifter, så skaber det en stor forvirring hos kunderne, siger Jeppe Madsen.

Vi kiggede efter digitale prisskilte fordi der gik meget tid med at skifte de papirskilte, som vi havde inden. Og så præsenterer produkterne sig pænere på hylden og det er også meget nemmere at se hvor, der er tilbud og hvor, der ikke er tilbud.

Jeppe Madsen Indehaver, Fønix Apoteket Uldum

En dynamisk løsning med stor fleksibilitet

Fønix Apoteket Uldum drager fuld fordel af teknologiens potentiale og de dynamiske muligheder, som løsningen med digitale prisskilte tilbyder. Ved at implementere løsningen fra Delfi Technologies har apoteket opnået en række fordele, herunder fleksible layoutmuligheder, der gør det muligt at tilpasse skiltene efter behov og skabe en mere engagerende indkøbsoplevelse for kunderne.

En af de dynamiske muligheder, som apoteket benytter sig af, er automatisk fremhævelse af tilbud på skiltene ved hjælp af farver. Dette gør det nemt for kunderne at identificere og drage fordel af aktuelle tilbud og kampagner.

– Vi kiggede efter digitale prisskilte fordi der gik meget tid med at skifte de papirskilte, som vi havde inden. Og så præsenterer produkterne sig pænere på hylden og det er også meget nemmere at se hvor, der er tilbud og hvor, der ikke er tilbud, forklarer Jeppe Madsen.

Desuden udnytter apoteket muligheden for at vise flere produkter på det samme skilt, hvilket giver en mere effektiv udnyttelse af pladsen og gør det nemmere for kunderne at sammenligne forskellige produkter direkte på hylderne.

Apoteket har også mulighed for at vise særlig tekst direkte på skiltene som f.eks. “kosttilskud”, hvilket øger kundernes bevidsthed om produkternes kategorier og gør det lettere at finde specifikke varer på apoteket.

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Foto: Delfi Technologies

Brugervenlighed var afgørende for beslutningen

Mange apoteker i Danmark anvender i dag digitale prisskilte. Fønix Apoteket Uldum har valgt løsningen fra Delfi Technologies på grund af den store brugervenlighed og fleksibilitet, som systemet tilbyder. Ved hjælp af en mobiltelefon (eller en håndterminal) med en dedikeret app, BreeceGo, kan apoteket let administrere varer og prisskilte med nem scanning – direkte ved hylden, hvilket gør hverdagen mere effektiv og strømlinet for personalet.

Jeppe Madsen driver i alt tre apoteker, som alle har de digitale prisskilte fra Delfi Technologies. På grund af afstandene mellem apotekerne og letheden ved Delfis løsning, kunne Jeppe nøjes med at instruere medarbejderne i Delfis app og den digitale skilteløsning over telefonen, hvilket fungerede godt.

– Jeg har valgt digitale prisskilte fra Delfi Technologies fordi de er meget nemmere at sætte op. Man kan stå ude ved hylden med en mobiltelefon og en app, så scanne varen og prisskiltet – og så kan man se med det samme at det virker. Man skal ikke væk fra hylderne og væk fra varerne, fortæller Jeppe Madsen afslutningsvis.

Om Fønix Apoteket Uldum

Jeppe Madsen apoteker hos Fønix Apoteket Uldum samt Fønix Apoteket i Nørre Snede og i Tørring. Alle tre apoteker er en del af A-apoteket, en kæde af apotekere med mere end 90 apoteker og i alt over 200 apoteker, apoteksfilialer og -udsalg i Danmark. Næsten hver anden danske apoteker er i dag med i A-apoteket. På apoteket-online.dk kan man desuden købe online fra sit lokale apotek – og få leveret lige til døren.

Om Delfi Technologies

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og digitale prisskilte- primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 140 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

08.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Unilite optimerer lager- og ordreprocesser med Delfi Technologies’ håndterminalløsning

06.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Lokalt apotek styrker kundekontakten gennem digitale prisskilte

04.03.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Dansk Flise Lager opgraderer butikkerne med digitale prisskilte

29.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Skjern Maskinforretning: Butikslokale moderniseres med digitale prisskilte og Kramps Retail løsning

27.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Hurtig og præcis lageroptælling med mobile PDA’er hos Beck & Jørgensen

23.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Logistik i Grønland: Central styring sikrer effektivitet hos Pisiffik