Må kraften – og de intelligente data – være med dig

Data står højt på dagsordenen i vores moderne verden: Ikke mindst inden for logistik og i supply chain-netværk, som på den ene side skal opfylde kundernes ønsker og på den anden side skal støtte detailhandlen i at gøre gode forretninger.

Fotocredit X21de Reiner Freese.

Webshoppen ASOS sikrer fuld datatransparens med KiSoft Analytics

Data står højt på dagsordenen i vores moderne verden: Ikke mindst inden for logistik og i supply chain-netværk, som på den ene side skal opfylde kundernes ønsker og på den anden side skal støtte detailhandlen i at gøre gode forretninger. Intelligente analyseværktøjer som KiSoft Analytics hjælper med at trække kvalitativt værdifulde informationer ud af en usorteret strøm af data, så de kan bruges som grundlag for operative og strategiske beslutninger. Den førende e-handelsvirksomhed inden for mode, skønhed og livsstil, ASOS, benytter KiSoft Analytics til at mestre udfordringer som f.eks. Black Friday ved hjælp af intelligente data.

Topmoderne E-Com Fulfillment i Eurohub 2

E-handelsvirksomheder står i vore dage over for store udfordringer: Kunderne forventer en hurtig levering, man skal effektivt kunne behandle et stort antal returforsendelser, og man skal kunne håndtere dage som Black Friday og Singles' Day. Hertil kommer et stadig voksende varesortiment og konstant skiftende kollektioner, når det handler om mode. Det var sådanne udfordringer, som den succesfulde e-handelsvirksomhed ASOS også stod overfor: For at styrke sit logistiske netværk og målrette det til en fremtidig vækst, besluttede ASOS sig for at udstyre sit distributionscenter Eurohub 2 tæt på Berlin med en intelligent automatiseringsløsning inklusive en omfattende softwareprogrampakke fra KNAPP.

"Da vi havde planlagt vores Eurohub 2, blev vi snart klar over, at vi ville komme til at arbejde med en meget høj lagertæthed og rigtigt mange varenumre med en kort produktlevetid. Og det er ikke alle logistikløsninger, der er egnet til det. Helt fra begyndelsen virkede KNAPP som en stærk og pålidelig partner. Vi er gennem årene vokset sammen og har videreudviklet Eurohub 2 fra et enkelt, manuelt lager til et fremtidssikret automatiseret Fulfillment Center“, forklarer Oliver Kraftsik, Supply Chain Director for Europa hos ASOS.

Ved hjælp af det automatiserede lagersystem kan ASOS behandle omkring 3 millioner styktal om ugen og sende til kunder i 40 lande.

"Helt fra begyndelsen virkede KNAPP som en stærk og pålidelig partner. Vi er gennem årene vokset sammen og har videreudviklet Eurohub 2 fra et enkelt, manuelt lager til et fremtidssikret automatiseret Fulfillment Center"
Oliver Kraftsik, Supply Chain Director for Europa hos ASOS.

Succesfuld Black Friday med strukturerede data

Med den integrerede automatiseringsløsning får ASOS det bedste fra to verdener: Gennemtestet automatiseringsteknologi samt en skræddersyet softwareløsning, som afbilleder alle ASOS' processer. En del af den omfattende KiSoft-programpakke er det intelligente analyseværktøj KiSoft Analytics. Ved hjælp af KiSoft Analytics kan ASOS udnytte og evaluere data fra alle logistiske processer og bruge dem som grundlag til at tage både kortsigtede og langsigtede beslutninger.

"Det var især vigtigt for os, at vi fik data med en høj detaljeringsgrad fra vores processer, da vi kan bruge disse til at overvåge og optimere vores processer. KiSoft Analytics er for os det helt rigtige værktøj til det. Vi kan komme dybt ind i realtidsdataene, som desuden er præsenteret visuelt tiltalende.  KiSoft Analytics hjælper os til hurtigt og baseret på data at træffe de rigtige beslutninger“. Sådan understreger Oliver Kraftsik fordelene ved KiSoft Analytics. Eksempelvis benytter ASOS-teamet KiSoft Analytics til at forberede sig optimalt på Black Friday og kan ved hjælp af de historiske data også forberede sig optimalt på fremtidige specielle dage.

"Data er helt grundlæggende for alle, der vil gøre sig inden for e-handel. Ikke mindst i forhold til de udfordringer, hele branchen står overfor, er værktøjer som KiSoft Analytics i kombination med solide logistikløsninger uhyre vigtige“, fastslår Oliver Kraftsik.

"Hvis man virkelig vil gøre sig inden for e-handel, skal have bruge data. KiSoft Analytics sikrer os overblik over alle de vigtige data. Med et ordentligt datagrundlag mestrer vi aktuelle udfordringer som Black Friday, men også fremtidige udfordringer, som vi som kommer til at stå overfor i forbindelse med e-handel." 
Oliver Kraftsik, Supply Chain Director, Europe, ASOS

Mere fra...

21.05.2024KNAPP A/S

Sponseret

Hvad er intralogistik?

19.12.2023KNAPP A/S

Sponseret

BESTSELLERS NYE LOGISTIKCENTER BLIVER ET AF DE MEST EFFEKTIVE OG AUTOMATISEREDE I EUROPA

05.09.2023KNAPP A/S

Sponseret

Innovation og stabilitet skaber resultater for KNAPP

03.07.2023KNAPP A/S

Sponseret

FTZ’s logistikanlæg sætter nye standarder på tre fronter

10.04.2023KNAPP A/S

Sponseret

Gør zero touch fulfillment til virkelighed med robotteknologi fra KNAPP

23.01.2023KNAPP A/S

Sponseret

Ekstra forstærkning til dit lager