Mere AI funktionalitet i Release Wave 1 til Dynamics 365

Her kan du se, hvad I får glæde af i kommende opdateringer af Dynamics 365 Finance og Supply Chain Management

Foto: Bredana Axcite

Effektiv returordreproces 

Returordreprocessen optimeres væsentligt, så det nu bliver muligt at danne en returlabel i forbindelse med pakkeprocessen, for udgående varer. Returlabelen kan benyttes direkte i Warehouse Management app’en til at oprette returordrer direkte i app’en – idet man dog også kan vælge at oprette returordren uden en tilhørende label. En indlysende forbedring, idet man ikke længere er reduceret til at modtage på "allerede oprettede returordrer".

Samtidig bliver det muligt at modtage returordren, uden med det samme at skulle tildele en dispositions-kode, så der opnås langt større fleksibilitet i varehåndteringen. 

Warehouse only nu fuldt tilgængeligt 

Med Warehouse only bliver det nu muligt at udnytte den dybe og brede WMS-funktionalitet, der findes i Dynamics 365 Supply Chain Management – uden nødvendigvis at benytte resten af produktet. Det er en oplagt fordel, hvis man ønsker at faseinddele sin Dynamics 365 implementering, eller hvis man er i markedet efter en velfungerende og intuitiv WMS-løsning til at supplere det nuværende IT-landskab.  

Funktionaliteten har været i preview i en periode, men bliver nu bredt tilgængelig. 

AI hjælper til mere præcise forecast 

Kunstig Intelligens i en kraftfuld version introduceres i planlægningen og gør det nemt at oprette præcise prognoser på basis af historiske data, der uden videre kan erstattes af data, baseret på jeres egne erfaringer. Den avancerede løsning med mange nye features muliggør dynamisk samarbejde om prognoserne, og man kan gennemgå forskellige versioner af dem inden godkendelse. Dermed skulle det være muligt bedre at imødekomme kundernes ønsker, optimere lagerbeholdinger og reducere omkostninger.

Kvalitetsordrer understøttes nu for "Goods in transit" transaktioner 

Kvalitetsordrer bliver nu fuldt understøttet for de indgående ordrer, der håndteres via Landed cost modulet. 

Ny CTP-beregner kan øge kundeservice 

Med en udvidet CTP (Capable-to-promise) beregner, der nu virker i realtid for Planning Optimization, får man mulighed for at estimere mere præcise leveringsdatoer for de varer, der skal produceres, idet man i modsætning til tidligere ikke længere skal afvente en periodisk genberegning. 

Stærkere samspil med Dynamics 365 Sales 

Hvis I arbejder med salgsmuligheder og tilbud i Dynamics 365 Sales integreret med Dynamics 365 Supply Chain Management, får I fremover fordel af en ny funktion, som gør det muligt at bruge kundeemner problemfrit i den integrerede løsning. 

"En lapning" af et af de få tilbageværende huller, så man dermed nu kan betragte Sales og Supply Chain Management som en fuldt integreret løsning (dette er en del af Microsofts One Dynamics – One Platform strategi). 

Ny løsning til administration af compliance i forhold til eksportkontrolrestriktioner 

Dynamics 365 Supply Chain Management gør det nu muligt at administrere, spore og verificere overholdelse af eksportkontrolrestriktioner, før en ordre bekræftes, pakkes, sendes og faktureres.  

Det sker ved hjælp af en indbygget Microsoft Dataverse løsning, som sætter Dynamics 365 i stand til at håndhæve overholdelse af internationale handelsregler ved at konsultere jeres eksportkontrolpolitikker i realtid. 

Løsningen giver mulighed for, at alle de systemer, I anvender, kan få adgang til jeres eksportkontrolregler. 

Mere fra...

05.04.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

20.03.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Mere AI funktionalitet i Release Wave 1 til Dynamics 365

19.03.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Aksel og Rasmus vil omsætte koder til forretningsfordele

23.02.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

29.01.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

"Vigtigt at medarbejderne føler sig trygge i en forandringsproces"

20.12.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

Konsulent efter 17 år i Koldings største virksomhed