Meritor vælger KNAPPs automatiserede produktionsløsning til anlægget i Lindesberg

Meritor, verdens førende leverandør af løsninger til bilindustrien, har bestilt KNAPP til at levere en logistikløsning til produktionsforsyning til sin virksomhet i Lindesberg, Sverige. Løsningen, som blandt andet består af højlager og pallekraner, give

Meritor har valgt KNAPP til fase 2 af deres "Inbound" projekt. KNAPP vil levere hardware og software til det meste af den automatisering, som Meritor vil installere. Gian Luca Albert, General Manager, Operations, Europe siger:

”Vi valgte KNAPP, fordi de kunne levere den bedste tekniske løsning til vores behov, som også kunne passe ind i den eksisterende bygnings- og budgetramme. Løsningen er også meget fleksibel til fremtidige behov og volumen/mix udsving”.

Meritor Lindesberg bygger videre på forholdet til KNAPP efter at have arbejdet i andre projekter med deres service og support lokalt i Sverige.
Gå-live for projektet er planlagt til august 2022.

"Vi er virkelig stolte af at arbejde sammen med Meritor. Med deres historie med konstant at forny og forbedre deres forretning, er vi glade for at kunne bidrage til dette i fremtiden. Projektet er særligt givende for os, fordi det er en state-of-the-art løsning, der vil demonstrere KNAPPs brede kapacitet i et industrielt produktionsmiljø”, Mikael Holmqvist, CEO, KNAPP AB.

Om Meritor
Meritor, Inc. er en førende global leverandør af drivline-, mobilitets-, bremsnings-, eftermarkeds- og elektriske drivline-løsninger til erhvervskøretøjer og industrielle markeder. Med en mere end 110-årig arv fra at levere innovative produkter, der tilbyder overlegen ydeevne, effektivitet og pålidelighed, betjener virksomheden kommercielle lastbiler, trailere, off-highway, forsvar, specialiteter og eftermarkedskunder over hele verden. Baseret i Troy, Michigan, USA, består Meritor af mere end 9.600 medarbejdere i produktion, udvikling, joint ventures, distributionscentre og globale kontorer i 19 lande. Meritor-aktier handles på New York Stock Exchange under ticker-symbolet MTOR. For vigtig information, besøg virksomhedens hjemmeside på www.meritor.com.

Om KNAPP
KNAPP er en af ​​de førende teknologivirksomheder og tilbyder effektive, sikre og økonomiske automatiseringsløsninger til hele forsyningskæden. Udover kunder inden for engros, detailhandel, sundhedsvæsen, e-handel og fødevarer tæller KNAPP også kendte produktionsvirksomheder som Terberg, Pankl Racing, Würth, Siemens og VW blandt sine kunder.

Mere fra...

21.05.2024KNAPP A/S

Sponseret

Hvad er intralogistik?

19.12.2023KNAPP A/S

Sponseret

BESTSELLERS NYE LOGISTIKCENTER BLIVER ET AF DE MEST EFFEKTIVE OG AUTOMATISEREDE I EUROPA

05.09.2023KNAPP A/S

Sponseret

Innovation og stabilitet skaber resultater for KNAPP

03.07.2023KNAPP A/S

Sponseret

FTZ’s logistikanlæg sætter nye standarder på tre fronter

10.04.2023KNAPP A/S

Sponseret

Gør zero touch fulfillment til virkelighed med robotteknologi fra KNAPP

23.01.2023KNAPP A/S

Sponseret

Ekstra forstærkning til dit lager