Microsoft lancerer apps til Dynamics AX 2012

Microsoft er i fuld gang med at flytte opgaveløsning ud på mobile enheder, og nu lanceres en række apps til Dynamics AX kunder.

Tidsregistrering (Time Entry) app til smartphone bliver tilgængelig på alle platforme (Windows 8, IOS og Android OS) og gør det muligt at registrere tid på projekter. Registrering umiddelbart efter tidsforbruget øger præcisionen og sparer arbejdstid.

Registrering af udgifter (Expense Capture) app til smartphone er en videreudvikling af den eksisterende app, som giver mulighed for at registrere kvitteringer, mens medarbejderen er på farten. Denne app er ligeledes tilgængelig på alle platforme.

Endvidere er der tre nye apps, som alene kan tilgås via en tablet med Windows 8 og Windows RT.

Udgiftsstyring (Expense Management) app gør det muligt at registrere og afstemme udgiftsrapporter, mens man er på farten.

Med Godkendelse (Approvals) app kan man godkende i alle processer i Dynamics AX, som er aktiveret gennem workflows – for eksempel budgetanmodninger, udgiftsrapporter og indkøbsrekvisitioner.

Tidsregistrering (Time Entry) app muliggør tidsregistrering i lighed med app’en til smartphone, men der er flere funktioner.

”Det er en spændende udvikling, der er i gang med disse apps, som øger Dynamics AX brugervenligheden væsentligt og sparer tid os kræfter både hos den enkelte og i virksomhedernes administration,” siger Bredanas regionsdirektør Carsten Slot, der er markedsansvarlig for Dynamics AX hos Bredana.

Besøg os på vores hjemmeside: http://www.bredana.dk/Produkter/Dynamics-AX/Microsoft-lancerer-apps-til-Dynamics-AX-2012.aspx?s=SCM&k=apps

Mere fra...

05.04.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

SCM-dagen 2024: Bliver AI en gamechanger i Supply Chain?

20.03.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Mere AI funktionalitet i Release Wave 1 til Dynamics 365

19.03.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Aksel og Rasmus vil omsætte koder til forretningsfordele

23.02.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

Download gratis e-bog om BI-løsning udviklet specielt til Supply Chain Management

29.01.2024Bredana Axcite A/S

Sponseret

"Vigtigt at medarbejderne føler sig trygge i en forandringsproces"

20.12.2023Bredana Axcite A/S

Sponseret

Konsulent efter 17 år i Koldings største virksomhed