Modernisering af IT-landskabet er den største udfordring for Supply Chain

Alle taler om at skabe en datadrevet Supply Chain. Hvordan går det egentligt med anvendelsen af AI? Kommer der den forventede effekt - og hvis ikke hvorfor?

Modernisering af IT er den største udfordring.

Den oprindelige brug af AI/ML ser ikke ud til at returnere den forventede værdi og resultater på grund af svagheder og udfordringer med det underliggende data og tøven med at stole fuldt ud på algoritmerne. 87 % af de globale ledere mener faktisk, at de ikke er i stand til at løse den forventede forskel i digitale færdigheder, hvilket sandsynligvis også har en stor indvirkning.

Dette vil højst sandsynligt ikke stoppe investeringer i AI/ML, men vil resultere i en repositionering af, hvor og hvordan teknologien skal anvendes. Konceptet med "selvhelbredende" forsyningskædedata vil dukke op, og flytte fokus på AI/ML til i højere grad at hjælpe med at identificere og rette dataproblemer i realtid.

Dette vil så gøre det muligt for Supply Chain-ledere at bruge mindre tid på at diskutere kvaliteten af ​​dataene og mere tid på at drive handlinger. Som et resultat vil disse innovationer bane vejen for, at AI kan blive en standard for fremtiden.

Kunne du tænke dig at få inspiration til, hvordan du skaber en mere datadrevet Supply Chain, så er du velkommen til at downloade dette whitepaper om AI.

Download whitepaperet her.

Mere fra...

07.11.2023Optilon Danmark

Sponseret

Har dit lager et skjult potentiale, der kan realiseres ved intelligent planlægning af forsyningskæden?

22.05.2023Optilon Danmark

Sponseret

Supply chain - ny betydning på ledelsesniveau

21.05.2023Optilon Danmark

Sponseret

Supply chain – ny betydning på ledelsesniveau

08.09.2022Optilon Danmark

Sponseret

Vær med idag klokken 13-16.30 - Årets vigtigste Supply Chain konference

18.08.2022Optilon Danmark

Sponseret

Har i en plan for Cybersecurity i Supply Chain?

08.08.2022Optilon Danmark

Sponseret

Re-imagine the Supply Chain: Konference 8. September