nemlig.com imødekommer en stigende efterspørgsel med hjælp fra RELEX

”Vores nye løsning blev sat på prøve under COVID-19 pandemien, og selv under så uforudsigelige omstændigheder har RELEX bevist hvor ubesværet vi kan tilpasse vores løsning under nye og hastigt forandrende vilkår”.

nemlig.com er Danmarks hurtigst voksende online supermarked med en vækst de foregående år på omtrent 25% i omsætning årligt..

Danmarks største online supermarked nemlig.com går sammen med RELEX Solutions for at styre en tiltagende efterspørgsel på online dagligvarer endnu bedre.

Danmarks første og eneste 100% online supermarked nemlig.com, samarbejder med detailoptimeringseksperterne RELEX Solutions, om at effektivisere forsyningskæden med innovativ teknologi baseret på kunstig intelligens.

Samarbejdet omhandler en samlet forecast løsning, som også skal gøre det mere effektivt for online supermarkedet at lave prognoser for salget pr. vare, herunder kampagner og prisnedsættelser. Yderligere vil RELEX hjælpe nemlig.com med at optimere vareforsyningen og gøre det nemmere for dem at matche den stigende efterspørgsel. Dermed kan nemlig.com se frem til en forbedret effektivitet og gennemsigtighed i forsyningskæden, som vil sikre dem forøget tilgængelighed af varer samt minimering af madspild.

RELEX vil etablere et helt nyt system til nemlig.com, der tilbyder en automatiseret og cloud-baseret løsning, der effektiviserer tidligere manuelle processer. Dette vil hjælpe nemlig.com med at kontrollere vareforsyningen - også under den massive vækst og efterspørgselsstigning som onlinesupermarkedet oplever.  

”Vi oplever meget stor vækst, så det er utrolig vigtigt med en løsning, som giver os mere kontrol over vareflowet, som er fleksibel og som nemt og hurtigt kan tilpasses forandringer. Med RELEX har vi mulighed for at tage vores supply chain til et nyt niveau, og vi er imponeret over hvor gode teamet har været til at forstå vores behov for en unik løsning i markedet”. siger Jack Enevoldsen, Kategoridirektør hos nemlig.com og tilføjer: ”Vores nye løsning blev sat på prøve under COVID-19 pandemien, og selv under så uforudsigelige omstændigheder har RELEX bevist hvor ubesværet vi kan tilpasse vores løsning under nye og hastigt forandrende vilkår”.

Søren Gram Christensen, Country Manager, RELEX Solutions tilføjer: “Online dagligvarehandel er en del af fremtiden, og det er spændende at drage ud på en fælles vækstrejse sammen med nemlig.com. Vi ser frem til at støtte Danmarks førende online supermarked samt bruge vores erfaringer fra traditionelle dagligvareforhandlere og andre online supermarkeder til at optimere nemlig.coms vareflow”.

Mere fra...

RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

08.01.2024RELEX Solutions

Sponseret

11.12.2023RELEX Solutions

Sponseret

RELEX recognized as a Leader in 2023

16.08.2023RELEX Solutions

Sponseret

Reitan Convenience Sverige udvider deres partnerskab med RELEX for at transformere kampagneplanlægning og -optimering

REMA 1000 Norge vælger RELEX Solutions til at optimere forecasting, replenishment og space i deres butikker

02.02.2023RELEX Solutions

Sponseret

12.01.2023RELEX Solutions

Sponseret

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

13.12.2022RELEX Solutions

Sponseret

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting