Nordic Nest samarbejder med RELEX for bedre at håndtere vækst

E-handler indenfor indretning og skandinavisk design vil forstærke sine service- og automationsniveauer gennem bedre efterspørgselsprognoser, genopfyldning, lager- og kampagneplanlægning.

STOCKHOLM, 10. oktober 2019 – Nordic Nest, en hurtigt voksende e-handel indenfor indretning og skandinavisk design, har valgt RELEX Solutions til at støtte deres planlægningsprocesser.

Virksomheden tilbyder mere end 20.000 produkter, fra mere end 200 varemærker, på deres 10 hjemmesider verden over. Efter en stigning på 80% i årsomsætning, en omsætning på 225 millioner kroner i 2018, og med en forventet årlig tilvækst stod det klart for Nordic Nest, at deres ekspansion ikke var mulig med de nuværende manuelle planlægnings- og prognose processer.

Detailvirksomhedens CEO, Bank Bergström, ønsker at skræddersy Nordic Nest’s planlægning og forecasting for hver og en af deres hjemmesider, samt kunne automatisere størstedelen af sit ordrearbejde. Deres mål er at opnå bedre kommunikation mellem kollegaer og leverandører, samt en bedre tilgængelighed året rundt – især under kampagner.

”Den bedste form for udfordring man kan have, må være hurtig vækst” siger Andreas Elmqvist, CPO hos Nordic Nest. ”Men det betyder også, at vi må have effektive processer i brug, ellers risikerer vi at sidde fast. Efterspørgselsprognoser og planlægning er begge vigtige dele, når det kommer til at sikre fortsat operationel effektivitet. At tage et nyt system i brug som kan støtte vores planlæggere er derfor en forudsætning for vores fremtidige vækst.”

”Vi henvender os til RELEX for et system som tillader os at vækste, giver os fuld synlighed over vores virksomhed og giver vores medarbejdere mulighed for kreativ problemløsning i stedet for at skulle fokusere på rutinemæssige administrative opgaver.”

”I RELEX får vi muligheden for at løse nogle af de største problemer indenfor detailhandlen,” siger Mia Lindh, Project Manager hos RELEX Solutions. ”Den hurtige vækst som Nordic Nest oplever, giver os præcis nogle af de udfordringer som vi elsker at løse, og det er sjovt at få lov til at være en del af den næste fase i deres udvikling.”

Mere fra...

RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

08.01.2024RELEX Solutions

Sponseret

11.12.2023RELEX Solutions

Sponseret

RELEX recognized as a Leader in 2023

16.08.2023RELEX Solutions

Sponseret

Reitan Convenience Sverige udvider deres partnerskab med RELEX for at transformere kampagneplanlægning og -optimering

REMA 1000 Norge vælger RELEX Solutions til at optimere forecasting, replenishment og space i deres butikker

02.02.2023RELEX Solutions

Sponseret

12.01.2023RELEX Solutions

Sponseret

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

13.12.2022RELEX Solutions

Sponseret

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting