Nu er det muligt at leje den nye Volvo FH igennem Volvo Truck Rental

Som den første lastbiludlejer på markedet tilbyder Volvo Truck Rental nu kunderne den allernyeste Volvo FH. Fra juli måned vil Volvo Truck Center i Danmark kunne tilbyde den nye Volvo FH til udlejning.

“Vi er meget glade for at kunne give vores kunder muligheden for at leje en af de mest moderne lastvogne på markedet. Volvo FH er blevet rigtig godt modtaget af både kunder og medier,” udtaler Klaus Klyver, salgsdirektør for Volvo Truck Center i Danmark.

Den nye Volvo FH kan lejes i alt fra en enkelt dag og op til to år. Alt udover chauffør og brændstof kan være inkluderet i lejeprisen, ligesom det er tilfældet for alle andre lastvognsmodeller fra Volvo Truck Rental.

Interessen fra kunderne for at leje lastvogne er eskaleret betydeligt inden for de seneste år i hele Europa. En af årsagerne til denne stigning er den aktuelle økonomiske situation, der gør det særligt vigtigt som vognmand at kunne reagere hurtigt på udsving i efterspørgslen.

“Når man ikke rigtig ved, hvor økonomien er på vej hen, kan det af og til føles mere sikkert at øge sin kapacitet midlertidigt ved at leje fremfor at investere i nye lastvogne,” siger Per-Anders Grösfjeld, direktør for Volvo Trucks’ udlejningsdivision i Europa.

Mange kunder foretrækker også at leje lastvogne, når deres egne køretøjer skal repareres, eller mens man venter på leveringen af en ny bil.

(Fakta boks)

Volvo Truck Rental

-                  Udlejning af lastvogne kan vare fra en dag op til to år.

-                  Forsikring, vejskat, dæk og service kan inkluderes i lejeprisen.

-                  I Danmark udbydes Volvo Truck Rental af Volvo Truck Center i København, Aarhus og Aalborg.

Link til billeder i høj opløsning: http://images.volvotrucks.com/latelogin.jspx?records=Volvo+Trucks:21672,Volvo+Trucks:16621

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:

Helle Hessel, tlf. +45 40 16 06 37, e-mail helle.hessel@volvo.com

Besøg http://www.thenewsmarket.com/volvogroup for at få adgang til video i broadcast-standard om Volvo Groups forskellige produktionsanlæg og produkter. Du kan hente billeder i form af MPEG2-filer eller bestille dem på Beta SP-bånd. Registrering og video er gratis for medier.

Der findes billeder i Volvo Trucks' billedarkiv http://images.volvotrucks.com

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger til professionelle og krævende kunder. Firmaet kan levere en komplet serie af mellemtunge og tunge lastvogne gennem et stærkt forhandlernetværk med 2.300 servicepunkter i mere end 140 lande. Volvos lastvognsproduktion bygger med produktionsanlæg i 16 lande på lokal tilstedeværelse. I 2012 leverede Volvo mere end 105.000 lastvogne på verdensplan. Volvo Trucks er en del af Volvo Gruppen, en af verdens førende leverandører af lastvogne, busser og entreprenørmaskiner samt marine- og industrimotorer. Gruppen leverer desuden finansierings- og serviceløsninger. Volvos arbejde bygger på kerneværdierne kvalitet, sikkerhed og miljø.

26.08.2013Volvo Group Trucks Danmark A/S

Sponseret

Nu er det muligt at leje den nye Volvo FH igennem Volvo Truck Rental