Nu forhandles MasterMover af N.C. Nielsen

Den 1. august 2019 lød startskuddet til et nyt samarbejde mellem britiske MasterMover og danske N.C. Nielsen i Balling. Fra denne dag er N.C. Nielsen blevet officiel forhandler af MasterMover i Danmark, og tilbyder fremadrettet det fulde produktprogram af de verdenskendte trækkere på dansk grund.

N.C. Nielsen har netop indgået samarbejdsaftale med britiske MasterMover om dansk forhandling af de verdenskendte og el-drevne trækkere..

MasterMover blev grundlagt i 1997 i Derbyshire i Storbritannien, hvor trækkerne stadig udvikles og fremstilles på egen fabrik. På forholdsvis kort tid har MasterMover udviklet sig til et globalt brand inden for el-drevne trækkere til en bred vifte af brancher. Opskriften på virksomhedens succes er en kombination af høj produktkvalitet, innovation, sikkerhed og kundefokuserede løsninger.

Med MasterMover kan N.C. Nielsen tilbyde et meget bredt udvalg af trækkere, der kan håndtere kapaciteter på mellem 50 kg og 120.000 kg. De el-drevne maskiner kan trække eller skubbe vogne med stor præcision, overblik og sikkerhed – uanset om det gælder vindmøllevinger i industrien, bådtrailere i lystbådehavnen, bagagevogne i lufthavnen eller rullebure i detailhandlen.

Samarbejdsaftalen mellem N.C. Nielsen og MasterMover indebærer salg, support og service af det fulde MasterMover produktprogram på det danske marked. Med forhandlingen udvider N.C. Nielsen sin palet af løsninger til intern transport, ikke mindst inden for heavy duty-området, hvor markedet efterspørger stærkt specialiserede løsninger:

– Vi oplever en stor efterspørgsel efter specialiserede heavy duty-løsninger, hvor der er brug for at flytte tonstunge emner med stor sikkerhed, manøvredygtighed og effektivitet på korte afstande. Her kommer MasterMover ind i billedet med sine kraftige, kompakte og bomstærke trækkere, der kører med en jævn acceleration. Vi glæder os over kunne tilbyde endnu flere specialløsninger på netop dette område, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen A/S.

De el-drevne MasterMover maskiner til gående fører passer desuden godt ind i N.C. Nielsens filosofi om at kunne levere flere grønne og bæredygtige transportløsninger. Med N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier til MasterMover maskinerne er kunderne sikret en effektiv og energirigtig transport.

Mere fra...

10.07.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Reachstacker med imponerende 180 ton løftekapacitet til Blue Water Shipping

24.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Fleksibel lagerhåndtering med elektrisk Terberg YT203-EV

02.05.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

08.04.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Ny plukketruck er længe ventet

08.03.2024N.C. Nielsen A/S

Sponseret

Linde lancerer nyeste lagerteknologi

28.11.2023N.C. Nielsen A/S

Sponseret

ACO FUNKI: Linde har ændret hele logistikken