Ny ERP-leverandør vil være markedsledende

To af grundlæggerne bag Senseit Business Solutions starter sammen med eksisterende Navision-leverandør virksomheden notora – visionen er at være førende leverandør af ERP til fødevareindustrien.

To af grundlæggerne bag Senseit Business Solutions starter sammen med eksisterende Navision-leverandør Kjeld Hansen virksomheden notora .

Thomas Blak-Horup og Michael Lauridsen er tilbage som ejere i it-kanalen med konsulenthuset notora.

En af grundlæggerne bag Senseit og tidligere Director hos NORRIQ Thomas Blak-Horup og en af de andre grundlæggere bag Senseit Michael Lauridsen, senest Teamchef for NORRIQs udviklingsafdeling, er gået sammen med den eksisterende Navision-leverandør NaviIT med Kjeld Hansen som ejer, og har etableret konsulenthuset notora.

Der er tale om et konsulenthus med en klar vision – førende leverandør af ERP til små- og mellemstore virksomheder også kaldet SMB-markedet – ”…og med en fokuseret strategi kan vi levere bedre produkter, bedre service og bedre priser til kunderne.” udtaler Thomas Blak-Horup.

I første omgang starter virksomheden med de 3 grundlæggere som Senior Partnere, men notora forventer at være op mod 25 ansatte i løbet af 2 år. Som en naturlig konsekvens af dette er notora startet op med 2 lokationer – Aarhus og Aalborg.

Michael Lauridsen fortsætter: ”Så snart vi har virksomheden oppe at køre, vil vi kigge efter yderligere lokationer – sandsynligvis Odense og København. Herefter vil vi kigge uden for Danmarks grænser”.

Kunderne, kundeservice og kundeværdi er det helt centrale fundament for virksomheden notora, og helt afgørende jævnfør Kjeld Hansen: ”Kundernes behov kommer i første række. Service er der, hvor vi leverer mere end det forventelige – og altid skal vi have kundeværdien for øje”.

notora vil have et rent fokus på levering af virksomhedsløsninger med Microsofts ERP-system Dynamics NAV.

12.09.2013notora ApS

Sponseret

Ny ERP-leverandør vil være markedsledende