Impulse A/S ny kunde hos Bee Systems

Impulse A/S har valgt Bee Systems til at implementere deres VMI løsning, Pitory.

Impulse A/S har valgt Bee Systems til at implementere deres VMI løsning, Pitory. Impulse A/S er Danmarks førende leverandør af komplette FMCG shop-in-shop koncepter til detailhandelen i hele Skandinavien indenfor legetøj, underholdning og personlige accessories. Alene i Danmark leveres til mere en 1.200 butikker til et stort udvalg af kæder – regionale som landsdækkende.

”I løbet af 2013 så vi muligheder for at styrke samarbejdet med vores kunder og knytte dem endnu tættere til vores forretning ved at indføre VMI. Valget faldt på Pitory fra Bee Systems blandet andet på grund af deres erfaring med VMI projekter til detailhandlen i Danmark.”, udtaler adm. direktør i Impulse A/S, Thomas Baastrup, og fortsætter ”allerede få uger efter indførelsen af VMI i en landsdækkende kæde, modtog vi positiv feedback fra vores kunde og arbejder aktivt mod at udbrede konceptet til vores andre kunder.”

VMI løsningen fra Bee Systems retter sig primært mod outbound VMI til detail. Løsningen har eksisteret i 5 år og er udviklet på baggrund af kundernes løbende krav til løsningen. Med VMI løsningen sikres at detailbutikken altid har det optimale sortiment i den rigtige mængde på det rigtige tidspunkt.

Yderligere har Impulse og Bee Systems indgået aftale om udvikling af en løsning til planlægning og optimering af butiksbesøg. Samtidigt med den interne optimering giver løsningen butikker adgang til detaljeret besøgsrapporter og fremtidige besøg, så kunden altid er velinformeret.

Implementeringen hos Impulse er allerede foretaget.

For mere information om Impulse besøg www.impulse.dk

Impulse A/S ny kunde hos Bee Systems

06.09.2013Bee Systems ApS

Sponseret