Ny version af ROB-EX Scheduler er på vej

Vi har en ny version af ROB-EX Scheduler på trapperne, og den har nye spændende funktioner til dig.

Ud over at udvikle nye funktioner, har vi samtidig også haft stor fokus på at videreudvikle og forbedre de eksisterende funktioner. Det skulle du gerne komme til at mærke i dit daglige arbejde med ROB-EX Scheduler. Herunder kan du læse lidt mere om nogle af de nye funktioner og forbedringer, som er inkluderet i version 5.2.

Datasikkerhed
I ROB-EX Scheduler 5.2 kan du styre brugeradgangen, så fx planlæggeren i én afdeling kun kan planlægge på de ressourcer, som hører til denne planlæggers afdeling. Det giver en sikkerhed for, at ingen kan komme til at ændre i andre afdelingers planer ved en fejl.

Ændringshistorik
En logbog viser ændringshistorikken på operationsniveau, så det er muligt at se, hvem der har ændret på noget i planen, og hvornår det er gjort. På denne måde er der aldrig tvivl om, hvem der har ændret hvad i planen.

Web-service integration
Se dine planlægningsdata og produktionsplan på andre devices end den computer, som ROB-EX Scheduler er installeret på. Samtidig har du mulighed for at lave en tæt integration mellem ROB-EX Scheduler og andre systemer, som håndterer fx opgave- eller tidsregistrering.

Du kan også lave rapporter med data, som hentes fra mange forskellige systemer, inklusive ROB-EX Scheduler.

Forbedret ”trafiklys” for materialebeholdning
Du kan i ROB-EX Scheduler 5.2 få endnu bedre overblik over din materialebeholdning med det forbedrede ”trafiklys” farve skema. Trafiklys farverne giver dig et nemt og hurtigt overblik over, hvilke materialer der er nok af, hvilke du snart løber tør for, og hvilke du ikke har på lager.

Og meget mere
Du får også fuld 64-bit support, nye frie tilpasningsfelter, forbedret projektmodul, forbedret rutenetværk, nye sprog versioner og meget andet.

Mere information
I forbindelse med frigivelsen af ROB-EX Scheduler 5.2 vil vi komme med mere information på vores hjemmeside www.rob-ex.dk om den nye version og de nye funktioner.

Frigivelsen sker den 19. januar 2015. Vi tager forbehold for ændring af frigivelsesdato. 

24.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Kom med til ROB-EX Brugerdag 2023 og oplev premieren på ROB-EX Web Planner

Du kan stadig nå at tilmelde dig til ROB-EX Brugerdag 2023.

09.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

22.06.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Invitation til Danmarks største event om produktionsplanlægning

10.05.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Overblikket kom lige fra dag ét

03.03.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX giver en bedre forståelse hele vejen rundt

27.02.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX er et vigtigt skridt i vores digitalisering