Online konference- Bedre EDI til SAP

Bruger I alt for meget tid på at onboarde nye EDI-partnere, fordi I hver gang må involvere nogen fra IT? Er jeres EDI-setup en ”black box”, der gør det svært at finde den rigtige information og svare på supportspørgsmål fra kolleger og samhandelspartnere?

Hør, hvordan førende virksomheder i Danmark har overvundet udfordringerne og i dag står med et EDI-landskab, der spiller optimalt sammen med deres SAP. Vi kan allerede nu afsløre, at løsningen er en EDI-managementplatform ved navn Link.

Bedre EDI til SAP er en online konference til dig, der bruger SAP, og som gerne vil optimere din virksomheds EDI-processer. Konferencen sendes live fra Computerworlds studie i Herlev, hvor en række SAP-eksperter mødes for at dele deres erfaringer med dig.

Du kan blandt andet høre Lemvigh-Müllers IT-direktør Frederik Aakerlund fortælle om, hvordan deres EDI-team er i stand til at onboarde nye partnere, mens de har dem i røret. Du vil også møde Torben Eilerskov, som er Enterprise Architect hos BESTSELLER. Torben deler sine tanker om, hvordan du kan skabe et bedre og mere foreneligt informationsunivers mellem din virksomhed og jeres forretningspartnere.

Derudover får vi besøg af Mariano Kristensen fra SAP Danmark. Mariano vil løfte sløret for, hvorfor SAP investerer så massivt i deres integrationsplatform, som de gør. Sidst men ikke mindst, kommer to seniorpartnere, Ralph Nedergaard og Peter Kreiner-Sasady, fra INVIXO Consulting Group. De vil med rod i mange års erfaring afsløre, hvilke fem centrale skridt, du skal tage for at opnå det optimale EDI-setup.

Da både Lemvigh-Müller og BESTSELLER benytter EDI managementplatformen Link, får du selvfølgelig også mulighed for at høre mere om denne platform. Det sker, når Dennis Zachariasen og Paw S. Pedersen fra integrationshuset Bizbrains gæster studiet. Computerworlds chefredaktør Lars Jacobsen styrer slagets gang som moderator, og vi slutter konferencen af med en spændende debat mellem oplægsholderne.

Program:

09.00-09.05: Velkomst
09.05-09.25: Lemvigh-Müller onboarder nye partnere, mens de har dem i røret
09.25-09.45: 5 skridt til bedre EDI
09.45-10.05: Hvorfor SAP investerer massivt i deres integrationsplatform
10.05-10.25: Hos BESTSELLER er partnersamarbejdet altafgørende
10.25-10.45: Sådan har landets største virksomheder fået succes med EDI til SAP
10.45-11.10: Debat mellem oplægsholderne
11.10-11.15: Tak for i dag

Tilmeld dig via linket her

28.10.2020BIZbrains

Sponseret

Online konference- Bedre EDI til SAP

13.02.2015BIZbrains

Sponseret

Reitan Distribution håndterer al kommunikation med BizTalk og EDI Portal fra BIZbrains