Optimér din forretning via digitale integrationer med FREJA

Fragtkøbere bruger ofte meget tid på manuelle opgaver såsom booking af transporter, sporing af forsendelser og håndtering af fakturaer, men ville det ikke være rart, hvis du kunne spare tid og ressourcer ved at automatisere alle disse processer?

Klik videre i galleriet for at se hvordan EDI kan skabe værdi for dig. .

FREJA kan nemt hjælpe dig med at blive mere effektiv. Vi kan facilitere møder, hvor vi identificerer potentielle forretningsprocesser, der via integrationer med vores systemer kan forbedre effektiviteten. Potentialet er stort, da det giver dig mulighed for at reducere eller eliminere manuelle opgaver.

Hvis du bruger et TA-system som for eksempel Unifaun, Consignor, CargoFlux eller LogTrade, eller dit IT-system er i stand til at sende og modtage forsendelsesdata og fakturaer i et andet filformat, kan vi integrere systemerne.

Vi har masser af erfaring med at tilpasse EDI/API-løsninger, så de passer til vores kunders IT-systemer, og vi stræber altid efter at finde de bedste løsninger for vores kunder. Vi kan bruge filen fra dit IT-system til oprettelse af bookinger, og vi kan levere statusfiler eller fakturaer i dit foretrukne format via EAN-netværk. Vi er stærke i standarder, og vi er eksperter i at levere tilpassede løsninger.

Hvis du har outsourcet din logistik til FREJA eller en anden 3PL eller 4PL virksomhed, kan du også drage nytte af at udføre IT-integrationer med os. Når du placerer dine varer på vores lagre, kan vi integrere vores systemer med dine og indsamle stamdata, samt salgs- og indkøbsordrer automatisk fra dig og derefter returnere lige præcis den data, du har brug for. Dit system vil altid være opdateret med den nyeste information i 3PL-systemet, hvilket betyder, at du sparer tid og reducerer eventuelle fejl i de forskellige processer. Mulighederne er uendelige, og vi kan skabe en skræddersyet løsning, der dækker dine behov.

Hvis du har EDI-kompetencer og allerede har en slags EDI i flow, så lad os forbinde vores systemer.

Hvis du ikke har EDI, men ønsker at identificere det digitale potentiale i dine logistikprocesser, så lad os hjælpe dig. Vi er erfarne konsulenter og hjælper allerede flere kunder på deres digitale rejse.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din forretning gennem IT-integrationer, så tøv ikke med at kontakte vores IT-integrationsmanager, Henrik Dejgaard, på hde@freja.com for at diskutere mulighederne.

www.freja.dk

09.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Digitaliser dine logistikaktiviteter med FREJAs IT-løsninger

02.08.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA og B. Braun kører med biobrændstof HVO100 på rute mellem København og Oslo

31.03.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA til WCA Singapore 2023

24.02.2023Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

FREJA udnævner ny administrerende direktør i Polen

05.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

SDK FREJA A/S skyder 2022 i gang med strategisk opkøb af svenske IRT Logistics AB

04.01.2022Freja Transport & Logistics A/S

Sponseret

Miljø- og klimavenlige transporter har længe været i fokus hos FREJA