PALOMAT sponsorerer nykåret Danmarksmester

22-årig stangspringer Line Renée Jensen blev i starten af august ny danmarksmester i stangspring. Titlen er blot et skridt mod drømmen om OL i Rio i 2016. Den nordjyske producent af pallemagasiner, PALOMAT sponsorerer Line i hendes rejse mod OL.

Majbritt Svane, Area Manager hos PALOMAT og Line Renée Jensen, danmarksmester i stangspring.

25.11.2014

Sponseret

Annette N. Andersen, PALOMAT

Kontakten blev skabt i maj og allerede fra første møde, var der god energi mellem parterne.

”Lines personlighed, og måden hun arbejder mod sine mål, passer utrolig godt til vores afdeling – masser af power og troen på, at du kan, hvad du vil. Hun er ekstrem energisk og smittende at være sammen med”, fortæller Majbritt Svane, Area Manager hos PALOMAT.

Samhørigheden går begge veje. Det er også noget, som Line kan nikke genkendelse til.

”Måden, vi arbejder på, er meget ens. Vi er begge motiverede for at opnå vores mål og er samtidig optimistiske og hårdtarbejdende med højt humør”, tilføjer Line Renée Jensen.

Mere end blot et sponsorat

Målet med sponsoratet har hele tiden været mere end et sponsorat. Det skulle være en ”win-win” for begge parter fortæller Majbritt Svane;

”Vi ville gerne have Line ind som en synlig del af vores markedsføring og samtidig lære noget af hende som atlet. Hun har allerede gennem et spændende foredrag givet os nogle redskaber til en mere effektiv tilgang til målsætning. Vi er f.eks. begyndt at benytte LEAN tavler og har derved fokus på, hvordan vi med små forbedringer kan nå vores mål mere effektivt.”

Samarbejdsformen er bestemt ikke noget, der afskrækker Line Renée Jensen.

”Jeg nyder at være i et konstruktivt samarbejde med PALOMAT. Når jeg er en del af deres marketing, bliver jeg synlig og integreret i virksomheden. Og som foredragsholder lærer både PALOMAT og jeg noget. Jeg får sat ord på min hverdag med træning, mål og drømme og får et mere professionelt syn på min ”virksomhed” som stangspringer, når jeg spejler den i PALOMAT. Mange af fremgangsmåderne med bl.a. målsætning er ens”, fortæller Line Renée Jensen.

Line skal også holde foredrag omkring målsætning, når PALOMAT afholder world wide møde for sine forhandlere i juni 2015.

Janteloven er lagt på hylden

For at nå et mål så specielt som OL-deltagelse – kun de bedste kommer gennem nåleøjet – er der ikke plads til Janteloven. Hos PALOMAT er janteloven bestemt heller ikke en del af dagsordenen.

”Inden for erhvervslivet hjælper det heller ikke at sidde på hænderne og vente på, at succesen kommer af sig selv. Der skal arbejdes hårdt for at være blandt de bedste. Vi vil være de bedste og den foretrukne leverandør af pallemagasiner world wide. Vi tror på os og vores produkt og er stolte over det, vi har bygget op de sidste 22 år”.

Tro og målsætning er grundpillerne

Line ligger ikke skjul på, at troen på sig selv er det altafgørende som atlet.

”Du skal tro på dig selv – tro på at du er dygtig nok og at du kan dine ting. Du skal have mod til at gå efter dine mål og mod til at tro på, at du kan blive den bedste og nå dine mål. Jeg identificerer jeg mig som elite. Jeg ved gennem mange års træning, hvad elite kræver, og jeg sætter ikke spørgsmålstegn ved de mange timers indsats. Jeg vil hellere have 2 træningspas på en dag frem for et enkelt.”

Hos PALOMAT ligger de ikke skjul på deres tro på Line Renée Jensen.

”Vi er spændte på at følge Line. Med hendes målrettethed og seriøsitet omkring sin træning, er der ingen tvivl om, at hun kan drive det til noget stor – specielt med målet om at komme med til OL i Rio i 2016. At være så målrettet som blot 22 år – troen på at man kan hvad man vil. Det kan mange lære noget af - også i erhvervslivet”, afslutter Majbritt Svane.

Mere fra...

15.03.2024PALOMAT

Sponseret

PALOMAT® er klar til LogiMAT 2024

26.02.2024PALOMAT

Sponseret

Salgssucces: PALOMAT® præsterer 10% over budget og trodser tenden-ser

16.10.2023PALOMAT

Sponseret

Produktnyhed: PALOMAT® Coldstore sikrer effektiv håndtering af paller i -25 grader

16.05.2019PALOMAT

Sponseret

High global demand for Palomat - Staff numbers jump by 40%

25.10.2017PALOMAT

Sponseret

Konstruktør fejrer 10 års jubilæum hos PALOMAT®

20.06.2017PALOMAT

Sponseret

Årets PALOMAT® forhandler øger salget med 82% i Belgien