Produktnyhed: PALOMAT® Coldstore sikrer effektiv håndtering af paller i -25 grader

Den nordjyske producent af pallemagasiner, PALOMAT® udvider standardsortimentet med en ny model – PALOMAT® Coldstore. Dette innovative produkt effektiviserer pallehåndteringen i ekstremt kolde miljøer og forbedrer samtidig arbejdsmiljøet for medarbejderne

Produktnyhed: Effektiv håndtering af paller i -25 grader.

16.10.2023

Sponseret

PALOMAT

Effektiv håndtering af paller i -25 grader

Når termometeret falder til -25 grader, forvandles man hurtigt til en rystende istap. At arbejde i disse særdeles kolde miljøer, præsenterer derfor særlige udfordringer, blandt andet at du kun kan opholde dig begrænset tid i området, inden du skal ud for at ’tø op’. Det stiller krav til arbejdstempoet for at maksimere effektiviteten – og dét er blevet betydeligt lettere med PALOMAT® Coldstore.

PALOMAT® Coldstore er en ny standard i sortiment af mange andre modeller, men grundet betydelig efterspørgsel, har PALOMAT® nu lanceret en udgave med ekstra varmeblæsere, som gør pallemagasinet særligt robust til at håndtere paller i coldstore-miljøer ned til -25 grader.

”Det er udfordrende at arbejde i kolde omgivelser, og tiden derinde skal bruges fornuftigt og effektivt. Vi har oplevet en stigende efterspørgsel de seneste år efter pallemagasiner, som kan klare de kolde temperaturer, og sikre hurtig og effektiv håndtering af paller. Derfor besluttede vi, at opgradere vores eksisterende sortiment med et robust og kulderesistent produkt til coldstore-miljøerne,” fortæller Majbritt Svane, Area Sales Manager hos PALOMAT®.

Stor fokus på sikkerhed

Hos PALOMAT® er sikkerheden ved brugen af deres produkter i højsædet. Derfor lever PALOMAT® Coldstore, og alle de andre typer i sortimentet, op til det gældende maskindirektiv. Det er din garanti for, at produkterne er fremstillet i overensstemmelse med kravet om sikkerhed, sundhed og miljø.

Denne artikel er del af et tema:

Tema om den kolde forsyningskæde 2023

En kold forsyningskæde håndterer produkter, hvor det er afgørende at opretholde den rette temperatur og luftfugtighed. En typisk kold forsyningskæde involverer flere trin som for eksempel produktion, indsamling, transport, opbevaring og distribution. 

Mere fra...

15.03.2024PALOMAT

Sponseret

PALOMAT® er klar til LogiMAT 2024

26.02.2024PALOMAT

Sponseret

Salgssucces: PALOMAT® præsterer 10% over budget og trodser tenden-ser

16.10.2023PALOMAT

Sponseret

Produktnyhed: PALOMAT® Coldstore sikrer effektiv håndtering af paller i -25 grader

16.05.2019PALOMAT

Sponseret

High global demand for Palomat - Staff numbers jump by 40%

25.10.2017PALOMAT

Sponseret

Konstruktør fejrer 10 års jubilæum hos PALOMAT®

20.06.2017PALOMAT

Sponseret

Årets PALOMAT® forhandler øger salget med 82% i Belgien