project44 og GateHouse Logistics indgår eksklusivt partnerskab

Multinationalt samarbejde giver mere visibilitet inden for transport i Europa og Nordamerika

project44 (p44) og GateHouse Logistics har i dag meddelt, at de har indgået en eksklusiv, multinational aftale, som vil give sikker og autoriseret adgang til det største visibilitetsnetværk i Nordamerika og Europa. Dermed øges begge teknologiudbyderes mulighed for at levere visibilitetsløsninger på tværs af transportformer og geografiske områder.

Visibilitet i hele forsyningskæden er vigtig for komplekse globale virksomheder, der ønsker at overvåge globale aktiviteter, øge effektiviteten og forbedre den samlede kundeoplevelse. Dette multinationale partnerskab er det første af sin art, der skaber visibilitet inden for vigtige transportprocesser og sikrer, at globale virksomheder præcist kan se og proaktivt reagere på alle hændelser i deres forsyningskæde med det samme.

GateHouse Logistics' CEO Jesper Bennike sagde, at “project44 og GateHouse Logistics i årevis har fremhævet vigtigheden af nøjagtige data. Dette samarbejde er i tråd med begge virksomheders løfte om at levere den mest omfattende globale søgemaskine kun baseret på sikker information af høj kvalitet i realtid.”

Siden 1992 har GateHouse Logistics ført an med hensyn til sikker deling af data i forsyningskæden og har dermed skabt hårdt tiltrængt visibilitet inden for indgående og udgående logistik. ghTrack er en neutral og hardwareagnostisk datadelingstjeneste, der overholder persondataforordningen og har gjort det muligt for GateHouse Logistics at opbygge det største netværk af telematiske systemer i Europa. Tilsvarende er project44 hurtigt blevet førende inden for avanceret visibilitet i Nordamerika ved at have opbygget det største og mest inkluderende netværk af kapacitetsudbydere forbundet via ELD, telematik, direkte API forbindelser, app-fri tracking eller smartphone apps.

Med dette partnerskab har project44 og GateHouse Logistics' kunder nu omgående og aktiv adgang til et netværk af 175.000 multimodale operatører - bestående af 90.000 kapacitetsudbydere i Nordamerika og 85.000 i Europa. Implementeringsprocesserne er også blevet fremskyndet for at sikre hurtig og problemfri adgang for alle kunder og hurtige resultater.

“Visibilitet er det bedste initiativ inden for forsyningskæder. Et rekordstort antal nordamerikanske og europæiske virksomheder har investeret i visibilitetsplatforme i realtid, der skal bruges enten alene eller med et TMS, CRM, WMS eller ERP system,” sagde Jett McCandless, der er project44's grundlægger og CEO. “Dette partnerskab gør, at producenter, detailhandlere, e-handlere, distributører, fragtmænd og tredjeparts logistikudbydere hurtigere kan drage fordel af fuld visibilitet ved at arbejde med en enkelt udbyder til alle forsendelser uanset geografisk placering.”

Gå ind på https://get.project44.com/ghl-partnership/ for at læse mere om dette eksklusive partnerskab eller for at aftale en demonstration. Topledere fra project44 og GateHouse Logistics vil deltage i den 35. International Supply Chain Conference i Berlin (17.-19. oktober 2018) arrangeret af BVL. Redaktører, der deltager i BVL konferencen, inviteres til en reception i Gartenlounge II den 17. oktober kl. 14.00 for en eksklusiv briefing.

Om project44

project44 er den førende, avancerede visibilitetsplatform i verden for leverandører og tredeparts logistikvirksomheder. project44 forbinder, automatiserer og leverer visibilitet i vigtige transportprocesser for at give større indsigt og forkorte den tid, det tager at føre denne indsigt ud i livet. Ved at benytte project44's cloud-baserede platform kan virksomheder effektivisere driften, reducere omkostningerne, forbedre forsendelsen og give deres kunder en exceptionel Amazon-agtig oplevelse. project 44, der er forbundet med over 175.000 operatører i hele verden og har omfattende dækning til alle ELD og telematiske enheder på markedet, understøtter alle transportformer og forsendelsestyper, herunder pakke, direkte levering, LTL, stykgods, vej- og banetransport, intermodal og søfragt. Gå ind på www.project44.com for at læse mere.

Om GateHouse Logistics A/S

GateHouse Logistics ejer brandet ghTrack®, en helt neutral og uafhængig cloud-baseret datadelingstjeneste, som fører an med hensyn til, hvordan forretningskritiske data deles sikkert i hele forsyningskæden. Det er også det perfekte grundlag for nye ’smart industries’, herunder IoT udviklingen. ghTrack giver alle interessenter i forsyningskæden den længe ventede end-to-end visibilitet i realtid. Det samler positions- og sensordata fra alle transportformer og præsenterer dem som en samlet og logisk datastrøm til enkel integration i ethvert system. ghTrack er Europas mest brugte og sikre datadelingstjeneste, der overholder persondataforordningen. Gå ind på www.ghtrack.com for at læse mere.

Slut

Pressekontakter for yderligere oplysninger, interview med ledere samt billeder:

Mediekontakt i Europa:

Mette Lilkær, Strategic Sales & Marketing Manager, GateHouse Logistics

Tlf.: +45 7020 1909, mobil +45 2920 2383

E-mail: mdl@gatehouse.dk

16.12.2022project44

Sponseret

Survey says: 74 of companies will adopt new technology to overcome supply chain challenges in the year ahead

27.11.2022project44

Sponseret

Hvordan du vælger den rette supply chain visibilitetsplatform til din virksomhed [gratis skabelon]

04.11.2022project44

Sponseret

project44 rejser yderligere $80 millioner dollars

14.06.2022project44

Sponseret

project44 named a leader for real-time transportation visibility platforms for the second consecutive year

project44 extends last mile leadership with new product, european expansion, and ’trade up’ promotion

30.03.2022project44

Sponseret

project44 partners with ZEBOX to drive sustainable innovation in transportation, logistics and industry 4.0

24.03.2022project44

Sponseret