project44 rejser yderligere $80 millioner dollars

En ny finansieringsrunde ledet af A.P. Moller Holding og Generation Investment Management skaffer project44 $80 mio. dollars, der skal gå til understøttelse af virksomhedens mål om at opbygge en mere bæredygtig supply chain

project44 har den 3. november 2022 annonceret en ny strategisk finansieringsrunde til den fulde værdi af 80 millioner dollars (ca. 610 millioner kr), ledet af Generation Investment Management og A.P. Møller Holding. Denne seneste finansiering bringer virksomhedens værdiansættelse op på 2,7 milliarder dollars (20,6 millarder kr), hvilket er en stigning på 12 % siden januar 2022, på trods af en udbredt nedgang i værdiansættelsen af B2B SaaS-virksomheder. Endnu vigtigere er det dog, at denne investering signalerer project44’s stærke og fortsatte engagement i visionen om at opbygge en mere bæredygtig supply chain. 

CMA CGM deltog også i denne runde sammen med eksisterende investorer Goldman Sachs, TPG, Emergence Capital, Chicago Ventures, Sapphire, 8VC, Sozo Ventures og Omidyar Technology Ventures.  

De nye investorer vil give project44 mulighed for at strømline vores adgang til ocean-data, samtidig med at vi fortsat er neutrale i vores relationer med transportørerne.   

Hvorfor nu? 

I en tid, hvor vi oplever flere og flere klimakriser, og de globale emissioner fortsætter med at stige, er det vigtigere end nogensinde at investere i at opbygge en bæredygtig supply chain.   

60 % af CO2-emissionerne stammer fra en virksomheds supply chain. Men de fleste virksomheder fokuserer på at forbedre udledningen fra deres faciliteter og elektricitet, selv om disse kun tegner sig for 10 % af deres samlede CO2-emissioner. Og ifølge data fra Accenture er det kun 16 % af virksomhederne, der i øjeblikket måler deres Scope 3-emissioner på et avanceret niveau. 

Hvis vi skal opnå grønnere og renere supply chains, skal vi først måle og derefter reducere Scope 3-emissionerne fra forsyningskæden. Og som branchens førende inden for supply chain visibility har project44 unikke muligheder for at hjælpe afskibere, LSP'er og transportører med at gøre netop det.   

Den nye finansiering vil drive flere vigtige initiativer for project44, herunder at hjælpe vores kunder med at måle og reducere emissioner fra deres supply chains globalt - på tværs af alle regioner og transporttyper. På den måde vil vores kunder få mulighed for at optimere, ikke kun med hensyn til omkostninger og ydeevne, men også med hensyn til emissioner.   

Med fuld visibilitet f.s.v.a. emissioner vil project44's kunder også være forberedt på at opfylde nye krav om CO2-rapportering i henhold til International Maritime Organization (IMO) 2023 og EU's foreslåede direktiv om rapportering om bæredygtighed i virksomheder (CSRD), som kræver, at virksomheder måler og rapporterer Scope 3-emissioner. 

Sammen kan vi gøre fremskridt i retning af at måle, spore og reducere emissioner fra godstransport med den globale visibilitet, som project44-platformen tilbyder:   

Data: De eksisterende visibilitetsdata i verdensklasse, virksomheder får adgang til ved hjælp af project44, kan udnyttes til at beregne meget nøjagtige emissioner fra virksomhedernes godstransport. 

Visibilitet: Virksomheder får overblik over deres historiske og aktuelle CO2-fodaftryk pr. transporttype, land, rute og transportør - alt sammen med detaljeringsgrad på forsendelsesniveau. 

Workflow: Virksomheders CO2-fodaftryk reduceres kraftigt, når CO2-emissioner indarbejdes i udbudsprocessen for evaluering og udvælgelse af transportvirksomheder. 

I project44 ved vi godt, at det ikke vil være let at nå de globale klimamål, men vi forstår også, at det at nå disse mål er en af de største potentialer, menneskeheden står over for. Sammen kan vi arbejde for at opnå grønnere og renere supply chains. 

Du kan læse mere om den nye finansiering her: https://www.project44.com/press-releases/project44-raises-80-million-valuing-company-at-2-7-billion-up-12-from-january-despite-widespread-downturn-in-b2b-saas-valuations 

Og du kan læse mere om vores løsning for måling af Scope 3-emissioner her: https://www.project44.com/sustainability 

16.12.2022project44

Sponseret

Survey says: 74 of companies will adopt new technology to overcome supply chain challenges in the year ahead

27.11.2022project44

Sponseret

Hvordan du vælger den rette supply chain visibilitetsplatform til din virksomhed [gratis skabelon]

04.11.2022project44

Sponseret

project44 rejser yderligere $80 millioner dollars

14.06.2022project44

Sponseret

project44 named a leader for real-time transportation visibility platforms for the second consecutive year

project44 extends last mile leadership with new product, european expansion, and ’trade up’ promotion

30.03.2022project44

Sponseret

project44 partners with ZEBOX to drive sustainable innovation in transportation, logistics and industry 4.0

24.03.2022project44

Sponseret