Reducer kompleksiteten i din Supply Chain med det rette (planlægnings) værktøj

Kompleksiteten stiger ofte når virksomheden vækster. Derfor kan det også være en god ide at kigge ind i nye digitale værktøjer, herunder planlægningsværktøjer, når kompleksiteten skal reduceres. Fremfor at opfinde nye excelark. Læs mere om hvordan.

Reducer kompleksiteten med den rette digitalisering.

Virksomheden vokser og det samme gør kompleksiteten. Hvad gør man så når man kan se at man ved at reducere kompleksiteten kan få en mere fleksibel og dynamisk Supply Chain? Her anbefaler vi at man implementerer ny teknologi, eller lad os kalde det værktøjer. For samtidig med at man automatiserer så opstår der også nye måder at udføre arbejdet på.

Man bør tænke som en pilot
Vi anbefaler at man, hvis man skal reducere sin kompleksitet og ønsker at optimere virksomhedens planlægningsfunktion og processer f.eks. bør tænke som en pilot. For selvom man skifter til et nyt værktøj/teknologi vil man jo gerne forblive i kontrol. Det samme som piloten.

Lad os dykke ned i pilotens arbejde
Inden piloter tager afsted, har de planlagt deres rejse fremad og tænkt de forskellige scenarier, der kan påvirke den planlagte rejse igennem. De har planlagt og øvet sig i de forskellige scenarier, der kan finde sted, herunder også de handlinger de har brug for at gennemføre undervejs.

Lige før start kontrollerer de de seneste oplysninger om vejret, data omkring udstyret og beder om godkendelse. Skulle de støde på en turbulens i luften eller andre udfordringer, bruger de deres cockpit til at styre flyet på en ny kurs, i henhold til foruddefinerede politikker.

De har stadig slutdestinationen som deres mål. Nogle gange bruger de kontroltårnet til at kontrollere kursen, men som udgangspunkt vil de gerne undgå at bruge det. Synlighed, beslutningstagning og handlinger baseret på de nyeste oplysninger fra forskellige kilder er med til at sikre at piloterne forbliver i kontrol.

Få inspiration til hvordan du kan tænke din egen Supply Chain planlægning som et cockpit og få inspiration til hvordan i kan forblive i kontrolDownload vores seneste whitepaper.

Mere fra...

07.11.2023Optilon Danmark

Sponseret

Har dit lager et skjult potentiale, der kan realiseres ved intelligent planlægning af forsyningskæden?

22.05.2023Optilon Danmark

Sponseret

Supply chain - ny betydning på ledelsesniveau

21.05.2023Optilon Danmark

Sponseret

Supply chain – ny betydning på ledelsesniveau

08.09.2022Optilon Danmark

Sponseret

Vær med idag klokken 13-16.30 - Årets vigtigste Supply Chain konference

18.08.2022Optilon Danmark

Sponseret

Har i en plan for Cybersecurity i Supply Chain?

08.08.2022Optilon Danmark

Sponseret

Re-imagine the Supply Chain: Konference 8. September