ROB-EX til NAV - derfor er løsningen helt unik

ROB-EX tilbyder udover standard integration til NAV en række unikke egenskaber i forhold til andre planlægningsværktøjer til planlægning af din produktion.

  • Ægte flerbruger-funktionalitet: flere brugere arbejder i samme plan samtidigt og de kan se andre brugeres ændringer øjeblikkeligt. Det er den mest effektive metode, når flere personer samarbejder om planlægningen.
  • Materiale modul (BOM): simulering af materialeforbrug og lagerbeholdning, som gør det let at følge udviklingen i forbrugsmønstre og lagerbeholdninger i en given produktionsplan.
  • ROB-EX supporterer nyeste versioner af NAV men også NAV, der kører på Native Database samt ældre versioner af NAV. Du kan starte med ROB-EX på hvilken som helst version af NAV og beholde ROB-EX, hvis du senere skifter NAV version.
  • Ekspresordrer: man kan oprette ekspresordrer i ROB-EX, dvs. ordrer som ikke er kendt i NAV. Produktionsplanen bliver kun realistisk hvis du planlægger med alle væsentlige aktiviteter der lægger beslag på kapacitet, fx vedligehold. 
  • Dynamisk planlægning direkte i gantt diagrammet, som giver et levende billede af planlægningen. 

ROB-EX anvendes af mere end 400 produktionsvirksomheder i Danmark og udlandet, heraf mange i samspil med NAV. Og der er dokumenteret effekt ved at planlægge med ROB-EX, fx bedre overholdelse af leveringstider, bedre udnyttelse af kapacitet, kortere gennemløbstid for ordrer m.m.

24.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Kom med til ROB-EX Brugerdag 2023 og oplev premieren på ROB-EX Web Planner

Du kan stadig nå at tilmelde dig til ROB-EX Brugerdag 2023.

09.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

22.06.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Invitation til Danmarks største event om produktionsplanlægning

10.05.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Overblikket kom lige fra dag ét

03.03.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX giver en bedre forståelse hele vejen rundt

27.02.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX er et vigtigt skridt i vores digitalisering