ROB-EX udveksler data med SAP: Spar tid på indtastning og sænk fejl i ordredata

ROB-EX er et grafisk værktøj til produktionsplanlægning, som giver dig værktøjer til at planlægge hurtigere og bedre, og ROB-EX kan udveksle data med ERP systemer, som fx SAP.

Fordelen for dig og din virksomhed er, at I slipper for at indtaste de samme data flere gange i forskellige systemer. Og fordi I kun skal indtaste ordredata én gang, nedsætter I også risikoen for, at der sker taste-fejl.   

Brug tid på det vigtige

SAP sender via en webservice de relevante data direkte videre til ROB-EX, så snart en ordre er godkendt. ROB-EX ligger ordren ind i produktionsplanen, og via planlægningsregler eller manual planlægning bliver ordren placeret i planen. Du eller dine planlæggere kan bruge tiden på at optimere produktionsplanen i stedet for at bruge den på at indtaste data.   

Udveksler produktionsdata 

iDoc filerne, som SAP sender til ROB-EX, indeholder produktionsdata som fx proces eller produktionsordrer, som inkluderer ruter, data vedr. materialer eller anden data der er relevant for, at du eller dine planlæggere kan lave den mest optimale produktionsplan. De data som SAP overfører til ROB-EX bliver defineret af jer, og I har derfor fuld kontrol over hvilke data, der er relevante at få overført. Når I er færdige med at planlægge de overførte ordrer, sender I de nye planlægningsdata tilbage til SAP.  

På samme måde kan ROB-EX udveksle data med andre ERP og MES systemer, som fx NAV, AX, XAL, Visma Business m.fl. Du kan læse mere om ROB-EX og udveksling af data på vores hjemmeside.   

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os og høre om vores løsninger.

24.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Kom med til ROB-EX Brugerdag 2023 og oplev premieren på ROB-EX Web Planner

Du kan stadig nå at tilmelde dig til ROB-EX Brugerdag 2023.

09.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

22.06.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Invitation til Danmarks største event om produktionsplanlægning

10.05.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Overblikket kom lige fra dag ét

03.03.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX giver en bedre forståelse hele vejen rundt

27.02.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX er et vigtigt skridt i vores digitalisering