Rynkeby Maskinfabrik fortæller her hvordan omsætning øges og leveringsevnen forbedres med ROB-EX Scheduler

Rynkeby Maskinfabrik bruger ROB-EX til produktionsplanlægning. Det har skabt øget omsætning, forbedret leveringsevne og bedre udnyttelse af ressourcerne.

Maskinfabrikkens historie går helt tilbage til 1895, hvor den oprindeligt startede som vedligeholdelsesfabrik for Rynkeby Most. I dag er den en top moderne produktionsvirksomhed med kunder indenfor blandt andet køleindustri, kraftvarmeanlæg, pumpeproducenter, landbrugsindustri, vindenergi, vandrensning og mange flere. Opgaverne varierer inden for alle slags fræse-, dreje- og slibeprocesser i både små og store emner.

Rynkeby Maskinfabrik bruger ROB-EX til planlægning og udførelse af alle ordrer. ROB-EX er desuden integreret med fabrikkens ERP system C5. ROB-EX har sikret, at Rynkeby i dag kan planlægge alle ordrer med et minimum af ventetid i produktionen, så leveringstiden er forbedret betydeligt.

Produktionschef Allan Bang Steffensen fortæller i denne video om planlægning før og efter ROB-EX. Hør Allan fortælle om blandt andet overblik, præcise leveringstider som holder, og hvordan ROB-EX sætter ham i stand til at yde god kundeservice, og i øvrigt er enkelt at bruge.

24.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Kom med til ROB-EX Brugerdag 2023 og oplev premieren på ROB-EX Web Planner

Du kan stadig nå at tilmelde dig til ROB-EX Brugerdag 2023.

09.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

22.06.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Invitation til Danmarks største event om produktionsplanlægning

10.05.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Overblikket kom lige fra dag ét

03.03.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX giver en bedre forståelse hele vejen rundt

27.02.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX er et vigtigt skridt i vores digitalisering