Se eller gense Optilon's Supply Chain resiliens konference

Den 15. September 2021 afholdt Optilon deres årlige Supply Chain konference, med mere end 450 deltagere på tværs af Norden. Nu kan du se eller gense konferencen. Temaet var resiliens - hvordan navigerer man i usikkerheden og forbereder sig til fremtiden.

Supply Chain resiliens.

Den 15. september afholdt vi i Optilon årets online Supply Chain konference med mere end 450 deltagere. Vil du se eller gense konferencen så kan du gøre det her.

Her satte vi fokus på "Thriving in uncertainty. Preparing for the future". Altså hvordan navigerer man i det ukendte og forbereder sig bedst på fremtiden. Hvordan skaber man en resilient Supply Chain.

Det gjorde vi fordi, at resiliens er kommet på alles læber. Men hvordan forbereder man sin virksomhed på det ukendte der ligger forude?

Vi havde mange talere på podiet. Her er et udpluk:

Matt Britton fortalte om fremtidens forbruger. Hvordan kommer de til at påvirke designet af jeres Supply Chain? Hvad sker der med hastigheden hvormed beslutninger skal træffes og Supply Chain designs skal rekonfigureres?

Andrew Spence er workforce futurist og fortalte om hvordan de nye teknologier, såsom Blockchain kommer til at have indflydelse på måden vi tænker arbejde på. Hvilken indvirkning kan det tænkes at have på jeres syn på talenter og organisering?

Thomas Bjørnsten fortalte os noget om hvordan human data kan komme til at påvirke designet af fremtidens Supply Chain. Det er altså ikke nok kun at tale om big data. Fremtidens Supply Chain vil i høj grad være drevet af data fra alle mulige vinkler

Hvorfor resiliens?
I mange år har man designet sin Supply Chain efter at reducere omkostningerne og promovere effektivitet. Udfordringen er blot, at denne fokus på effektivitet har haft indflydelse på virksomhedens fleksibilitet. De virksomheder der går forrest i kampen om en mere resilient Supply Chain prøver at skabe et Supply Chain design hvor dette trade-off ikke er et dilemma.

I stedet fokuserer de på at anvende teknologier til at minimere risici og simulere forskellige scenarier for herigennem at skabe en end-to-end transparens der både er omkostnings effektivt og resilient. Det kan være svært at opnå, og derfor handler det også om at balancere scenarierne således at øgede omkostninger også giver reducerede risici.

Man kan se optagelserne her.

Mere fra...

07.11.2023Optilon Danmark

Sponseret

Har dit lager et skjult potentiale, der kan realiseres ved intelligent planlægning af forsyningskæden?

22.05.2023Optilon Danmark

Sponseret

Supply chain - ny betydning på ledelsesniveau

21.05.2023Optilon Danmark

Sponseret

Supply chain – ny betydning på ledelsesniveau

08.09.2022Optilon Danmark

Sponseret

Vær med idag klokken 13-16.30 - Årets vigtigste Supply Chain konference

18.08.2022Optilon Danmark

Sponseret

Har i en plan for Cybersecurity i Supply Chain?

08.08.2022Optilon Danmark

Sponseret

Re-imagine the Supply Chain: Konference 8. September