Shop Floor på iPad og Android tablets

Der stilles i stigende grad krav til mobilitet, også når vi taler om løsninger til produktionsplanlægning og de værktøjer, som bruges til at styre produktionen.

Tag kørelisten med ud i produktionen.

Det skal være muligt at være fuldt opdateret hele tiden og have et visuelt udtryk for produktionens opgaver og fremdrift. Med ROB-EX Shop Floor modulet er du ikke længere væk fra produktionsplanen end den nærmeste web browser, fx via en mobil enhed i form af en smartphone eller iPad/tablet.   

Shop Floor modulet består af kørelister, der vises på web browsere, og som kan bruges på mobile enheder. I stedet for at have computerskærme til at stå og fylde i produktionen, kan medarbejderne i produktionen udstyres med en iPad eller anden tablet, hvor de kan se kørelisten og melde status og færdiggørelse. En tablet kan installeres et fast sted i produktionshallen, hvor den fylder mindre end en PC, eller tages med rundt til de forskellige operationer/maskiner. Planlæggerne får samtidig mulighed for at opdatere og redigere de enkelte ordrer i planen, mens de går rundt i produktionen. Shop Floor bruges også til at distribuere arbejdsinstruktioner, tegninger eller andre dokumenter og informationer om en ordre eller operation til medarbejdere i produktionen.   

Kørelisten på iPad/tablet er også praktisk, når I holder møder og har brug for at gennemgå kørelisten og eksempelvis fremdriften på dagens eller ugens møde i produktionen. Fleksibiliteten i at kunne tage kørelisten med sig rundt på møder og med rundt i produktionen er ideel i en travl virksomhed, og du er sikret en realtids-opdateret køreliste og produktionsplan. Det er en billig og effektiv måde at få kommunikeret produktionsplanen samt sikre opfølgning, og alle medarbejdere får øjeblikkeligt adgang til den opdaterede plan.  

Det kræver ingen særlige tilpasninger, når du vil bruge Shop Floor modulet til tablet eller smartphone. Alt hvad det kræver, er en mobil enhed med web browser som fx Internet Explorer eller Safari, samt adgang til ROB-EX PC’en eller serveren via LAN.   

Kontakt Novotek Planning Systems for mere information.

24.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Kom med til ROB-EX Brugerdag 2023 og oplev premieren på ROB-EX Web Planner

Du kan stadig nå at tilmelde dig til ROB-EX Brugerdag 2023.

09.08.2023ROB-EX A/S

Sponseret

22.06.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Invitation til Danmarks største event om produktionsplanlægning

10.05.2023ROB-EX A/S

Sponseret

Overblikket kom lige fra dag ét

03.03.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX giver en bedre forståelse hele vejen rundt

27.02.2023ROB-EX A/S

Sponseret

ROB-EX er et vigtigt skridt i vores digitalisering