Skal vi mødes til nordens største Supply Chain konference?

Spar penge på din billet og mød RELEX ved SupplyTech Insights d. 20. maj 2020

D. 11. september 2020 afholdes SupplyTech Insights på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København. Det er nødvendigt for enhver moderne beslutningstager at være opmærksom på udfordringerne og mulighederne i forsyningskæden, og derfor udstyre sig med den nyeste og bedste teknologi til at imødekomme det. Deltagelse i konferencen vil give dig den seneste indsigt og værktøjer til at klare de fremtidige Supply Chain udfordringer og muligheder som din virksomhed står over for.

Følg en spændende agenda og lyt med når RELEX bliver en del af debatten og deltager med Kasper Kill, projektleder, RELEX Solutions som panelist ved debatten om ’Data based Supply Chain Optimization’. Det forgår på Scene A, hvor vi skal give vores bud på, hvordan man holder trit med kompleksiteten af moderne globale forsyningskæder, og hvorfor det er så nødvendigt, at virksomhederne kan se ud over grænserne for ikke at blive forældet. Denne session vil yderligere fokusere på, hvordan virksomheder kan drage fordel af og implementere databaseret optimering.

Kasper Kiil er blevet udvalgt til netop dette område, fordi han betragtes som ekspert inden for detailplanlægning, og har optrådt i den nationale presse om forsyningskæde spørgsmål flere gange. Desuden har Kasper en stærk akademisk baggrund og er en erfaren foredragsholder, der har præsenteret på RELEXs egne seminarer samt tredjepartsarrangementer. Han har også direkte erfaring inden for detailplanlægning fra sit arbejde hos RELEX Solutions, hvor han implementerer RELEX-software og understøtter nogle af de største dagligvareforhandlere i Danmark på udfordringer i forsyningskæden heriblandt Coop.

Udover at du kan møde Kasper, så vil RELEX være tilgængelig på eventet med en stand, hvor du kan komme forbi og sige hej og lære os bedre at kende, eller du kan med fordel forhåndsbooke et møde med en af vores eksperter. De kan fortælle dig om, hvordan vores +250 kunder udnytter forbedret synlighed i forsyningskæden, og hvordan vi kan hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere med et væld af muligheder og fordele indenfor efterspørgselsforecasting og optimering af forsyningskæden. Hvormed du kan vinde adskillige fordele indenfor – optimering af plads og tilgængelighed på hylderne, mandskabsplanlægning, prissætning og kampagnestrategier, alt sammen tilgængeligt via en samlet platform. RELEX betragtes i dag som en af de førende eksperter i detailplanlægning på markedet, fordi vi har tilfredse kunder som elsker os og som du kan spørge for en ærlig og individuel vurdering af vores team og softwareløsninger. Førende brands i Europa og Nordamerika stoler på RELEX. Heriblandt virksomheder såsom Coop, FTZ, Matas, Circle K, og AutoZone 

Læs mere om konferencen her og spar penge når du booker din billet ved hjælp af vores rabatkode! Husk selvfølgelig at booke et møde med os også. Vi ses!

Mere fra...

RELEX Solutions køber Optimity for at tilbyde up-stream supply chain planlægning og -optimering

08.01.2024RELEX Solutions

Sponseret

11.12.2023RELEX Solutions

Sponseret

RELEX recognized as a Leader in 2023

16.08.2023RELEX Solutions

Sponseret

Reitan Convenience Sverige udvider deres partnerskab med RELEX for at transformere kampagneplanlægning og -optimering

REMA 1000 Norge vælger RELEX Solutions til at optimere forecasting, replenishment og space i deres butikker

02.02.2023RELEX Solutions

Sponseret

12.01.2023RELEX Solutions

Sponseret

3 fundamentals to maintaining control of demand in the consumer goods supply chain

13.12.2022RELEX Solutions

Sponseret

JYSK vælger RELEX Solutions til at understøtte ambitiøse globale vækstplaner med AI-drevet demand forecasting