Smarte billetløsninger til danske fodboldklubber spa-rer tid og skaber øget loyalitet

Delfi Technologies og NewC løser i samarbejde behovet for en effektiv billethåndtering og adgangskon-trol, som binder online og fysiske kanaler sammen og i sidste ende bidrager til øget loyalitet hos DBU og fodboldklubber i den danske Superliga.

I dag åbner ny teknologi op for at digitalisere flere og flere områder med ambition om at kunne spare tid og samtidig skabe en sammenhængende oplevelse på tværs af forskellige kanaler. Det gør sig også gældende for fodboldklubberne, som i stigende grad arbejder med at gamificere og digitalisere kundeoplevelsen for fans og sponsorer – alt sammen for at gøre rejsen for fans og besøgende bedre og mere interessant.

Et af de områder, som man blandt andet arbejder med, er selve billethåndteringen og adgangskontrollen til fodboldkampe. Både DBU og en række fodboldklubber i Superligaen har valgt virksomheden NewC, som samarbejdspartner inden for billetsystemer og loyalitetsoplevelser, da NewC arbejder strategisk med at forbedre fanoplevelsen – et samarbejde som Delfi Technologies er en central del af, fortæller Tim Berggren, som arbejder med Business Development hos NewC:

- Selvom vores fokus i dag primært er på de digitale løsninger, så kan vi med vores samarbejde med Delfi Technologies, binde behovet for online og offline tilstedeværelse sammen ude i fodboldklubberne. Vi bruger billetprintere fra Delfi Technologies som en vigtig komponent i vores billetsystem og det giver os mulighed for at tilbyde en serviceorienteret og sammenhængende oplevelse, der i sidste ende kommer fodboldklubber, fans og besøgende til gode.

Internationale ambitioner

Delfi Technologies er en europæisk leverandør af stregkodeløsninger der, ligesom NewC, også har sit primære fokus på digitale systemer. På tværs af alle brancher eksisterer der dog fortsat et behov for at kunne smelte den digitale verden sammen med fysiske, og netop dét er samarbejdet med NewC et godt eksempel på. 

Hos NewC arbejder man heller ikke blot med kunder på nationalt plan. Virksomheden anvender førende internationale teknologier til at tilpasse loyalitetsoplevelsen hos store såvel som mindre fodboldklubber. Derfor er der også en stigende interesse fra internationale fodboldklubber, der kigger på hvordan de danske fodboldklubber arbejder effektivt med billetsystemer og adgangskontrol.

- På nuværende tidspunkt er vores primære kundesegment i Danmark og Sverige, men vi oplever også en stor efterspørgsel fra udlandet generelt, som henter inspiration fra hvordan vi arbejder med teknologien her i Danmark. Så man kan bestemt godt sige, at vi har internationale ambitioner, og vi er klar til at udbygge vores tilstedeværelse og hjælpe flere udenlandske klubber, siger Tim Berggren.

NewC leverer løsninger inden for loyalitet og e-penge samt billet og adgang til danske fodboldklubber. NewC kan levere alle komponenter til den digitale strategi inden for fans, sponsorer og drift af stadion – herunder billetløsninger med førende funktionalitet inden for integration til adgangskontrol, regnskab, loyalitet, e-penge, avancerede sæsonkortsmuligheder, hospitality, live-overvågning, rapportering samt smartphone-løsninger.


Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter – primært til detail-, lager & logistik branchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 100 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra...

23.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Logistik i Grønland: Central styring sikrer effektivitet hos Pisiffik

21.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Mestergruppen har indgået en koncernaftale med Delfi Technologies om digital skilteløsning

19.02.2024Delfi Technologies A/S

Sponseret

Københavns Maskinservice får hjælp af digitale prisskilte

01.08.2023Delfi Technologies A/S

Sponseret

Medicin & Sundhed - Farums nye ubmandede 24/7 butik

01.08.2023Delfi Technologies A/S

Sponseret

dao forbedrer logistikken i 1.200 pakkeshops

01.08.2023Delfi Technologies A/S

Sponseret

ABC Lavpris: Samarbejde med Delfi Technologies for bedre kundeoplevelse