Körber Supply Chain DK A/S

Slået op d. 08.05.2024

Spare Parts Engineer

Vil du kombinere din passion for tekniske produkter med din erfaring inden for salg af reservedele? Har du enestående erfaring inden for kundeservice, samt er du stærk i opbygning og vedligeholdelse af stærke kunderelationer? Så er det dig, vi søger til vores dynamiske Spare Parts team!

Stilling
Spare Parts Engineer
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Nordjylland
Arbejdssted
Svenstrup, Danmark
Kontaktmail
jobs@koerber.com
Telefonnummer
29490786
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Arbejdet i Spares
Körber Supply Chain er førende inden for automatiserede lagerløsninger og anerkendt globalt for vores ekspertise og høje niveau af kundeservice. I rollen som Spare Parts Engineer spiller du en afgørende faktor i vores vedvarende succes ved at sikre, at vores kunder modtager de korrekte reservedele til tiden, uanset hvor i verden de befinder sig.

Din dag vil være fyldt med en bred vifte af opgaver, herunder tilbudsgivning, håndtering af salgsordrer, og support til kollegaer og kunder.

Da vi primært arbejder med SAP er det vigtigt for os, at du er eller hurtigt kan blive fortrolig med dette system. Ligeledes forventer vi, at du også er rutineret bruger af MS Office-pakken. Din evne til at trives i et hurtigt tempo og bevare struktur og overblik vil være afgørende for din succes hos os.

Din erfaring
Vi værdsætter din erfaring fra lignende stillinger inden for service- eller salgsafdelinger, hvor du gennem 3-5 år har opbygget færdigheder til at håndtere komplekse kundehenvendelser og sikre enestående kundeoplevelser.

Hos os vil du blive en del af et dedikeret team, hvor vi lægger vægt på kvalitet, ansvar og humor i vores daglige arbejde, som er præget af et dynamisk miljø. Din vedholdenhed og evne til at skabe positive relationer vil være afgørende for at sparre effektivt med kollegaer på tværs af organisationen.

Hvis du er klar til at tage din karriere til næste niveau i en virksomhed, der sætter kunden i centrum og værdsætter dit bidrag, så send os din ansøgning i dag!


Hvorfor skal du blive en del af Körber Supply Chain DK?

Vi tilbyder et spændende job med udfordrende arbejdsopgaver, og et stærkt samarbejde og sparring med yderst kompetente kolleger. Desuden tilbyder vi en række attraktive medarbejdervilkår:

•    Tryghed & Sundhed: I tillæg til en konkurrencedygtig lønpakke, bliver du tilmeldt vores obligatoriske pensionsordning, der også inkluderer både Sundhedsforsikring og Tandforsikring samt mulighed for fysioterapi. Du bliver desuden en del af vores  frokostordning, hvor vores kantine hver dag sørger for sund og spændende mad.

•    Fleksibilitet: Din primære arbejdsplads vil være på hovedkontoret i Svenstrup, og vi tilbyder fleksible aftaler om hjemmearbejde. 

•    Udvikling: Vi tilbyder kontinuerligt uddannelse og kurser, og vi ved at vores succes bygger på tilfredse og kompetente medarbejdere. Derfor har vi fokus på både personlig og faglig udvikling. 

•    Sociale arrangementer: Vi har en stærk virksomhedskultur, som vi investerer meget i at fastholde og udvikle. Det indebærer en lang række arrangementer samt en aktiv Personaleforening der arrangerer forskellige events som f.eks. fredagsbar, Julefrokost, en årlig skitur til Tjekkiet, kulturarrangementer og meget mere! 


Er du blevet nysgerrig? 

Og hvordan ser du dine kvalifikationer kan gøre en forskel hos os? Send os din ansøgning incl. dit CV i dag. 
 
Vi tager kontinuerligt kandidater ind i rekrutteringsprocessen og lukker stillingen, når vi har fundet den rette profil, så lad os høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager of Customer Service Sales Rasmus Tvede Pedersen +45 29 49 07 86.  

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med SCM.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ledelse af forsyningskæden, Nyhedsbrevet kommer kun to gange pr. uge.